Merhabalar
Sevgili arkadaşım minervayla Sağlık Bakanlığının, 4 sene evvel (2001 Kasım) , Engelli Personeli alımı için açtığı sınavın mülakat aşamasında tanıştık. Way bee ne çabuk geçiyor seneler
)
Sağlık Bakanlığı bu insanlık dışı yönetimini sürdürmeye devam ediyor anlaşılan. Sınav başvurusu sırasında saatlerce beklediği hatırlıyorum. Ankara'da kar ve buz vardı.
binlerce kişiydik. Sınavın yazılı aşamasını geçtiğimiz sıra, personel olarak sadece
5 kişinin alınacağını öğrendik. Onların da torpillilerin olacağını elbette biliyorduk ama yinede kazananlar olarak mülakat salonunda toplandık. Yüze yakın kişi, saatlerce, mülakat salonunda sorulan saçma sapan sorular için bekledik. Mülakattan her çıkan kişi, abuk subuk sorulardan bahsediyordu ( ilk Osmanlı amirali gibi :!: ) Minervayla o bekleme sırasında tanıştık işte. Ve tabiiki oradaki herkes gibi biz de elenmiş olarak çıktık o salondan...
Aysucum hiç üzülme güzelim. Saatlerce boş birşey için madur olmaktan kurtulmuşsun.
İşte devlet kuruluşlarının çökmüş, bitik işe alım politikaları. Daha 4 işlem yapamayan torpillileri alarak ancak kendilerini içten çürütürler.
SAĞLIK BAKANLIĞININ HALA DEVAM EDEN BU HAKSIZ İŞE ALIM POLİTİKASINI VE ONA BENZER YÖNETİM ANLAYIŞI GÜDEN TÜM KURUM VE KURULUŞLARI KINIYORUM...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: