Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kira aldığım evi sattım, bildirmem gerekir mi?

emreefe

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
mrb lar evde bakim ayligi alıyorum.kirada bir evim vardi ve kirasi ise gelire dahildi.Siniri ise geçmiyorduk.Şimdi ise evi sattım ve kira gelirim yok.bunu bildirmek zorundamıyız.gelirimde yükseliş yok düşüş var.Bilgi verirseniz memnun olurum.

Evi sattığını bildirmeye gerek vardır, yeni ev ya da başka bir şey aldığın zaman sorun çıkarmaması için bildirmen gerekli,
Çünkü ilerde neyi nasıl aldığını paranın kaynağını araştırıyorlar.
Bildirmende sakınca yoktur gelir olarak sayılmaz.

evet bildirmelisin gelir düşüşünü bildirmenize gerek yok deniyor ama ilerde elde ettiğin bir malı nasıl aldın diye araştırıyorsa buu bildirmen şart

tesekkur ederim arkadaşlar.kalem hanimin yorumunu da almak isterim.

emreefe
bakıcıya imzalattırılan taahhütnamede satış yapılan mal mülk olunca bildirmeniz istenir. bakıcı bu taahhütname altına imza atarak bildirimleri zamanında yapacagını taahhüt etmiştir.

kiraya verdiğiniz evi satmışsınız. kiraya verdiğiniz evi sattığınızı il müdürlüğüne bildirmeniz gerekmektedir. siz görevinizi yapın kafanız rahat etsin.

yeni ev aldık

@Kalem

bundan 2 ay önce ev satıldi diye 15 gün içinde dilekçe yazarak bildirim yaptık.şimdi de yeni bir ev aldık ve adres bildirimi yaptık. memur arkadaşlar geldiler kontrollerini yaptılar ve gittiler.eve giren gelirin maaş bodrosunu istediler.gelire göre kişi başını geçmiyoruz.

Yalnız ikinci el bir arabam var 2010 model önceden almıstım 2 yil oldu.Bunu da eve geldiklerinde söylemişler.Hane sahibinin üzerine ev ve araba var diye. Bu araba gelire dahil edilir mi? ya da sorun olunur mu?

Üst Alt