Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kira geliri 2022 maaşına engel mi?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Merhaba evde 4 kişiyiz. Annem babam ablam ve ben, babam emekli 2000tl maas alıyor. Başka çalışan yok. 3binde kira geliri var. Bu durum 2020 engelli aylıgına engel olurmu. Bina toprak tapulu, imar barışına basvurduk.ödedik daha Baska işlem yapmadık

5000tl toplam geliri 4 bolunce sınırı asarsiniz ve maaş kesilir

Kirayı alan annem, bu yaz köye yerleşecek. Annem ikametgahını köye alsa, evde ben ablam ve babam kalıyor olucaz, bu durumda babam emekli 2000tl maası var. Simdi sanırım kişi bası 701 TL den az dusmesı lazım sanırım hane halkına, bu durumda gelir 2000 3ebölünce kişi bası 680 civarlarında düşüyor sanırım. Bu durumda muhtaclık sorunu bitmiş oluyor herhalde demi

Şuan ne kadar paranın altında olması lazım muhtaclık sınırı 700 TL diye biliyorum kişi başı dogrumu

mistir_spak
anne köyde süreklı mı kalacak yoksa yazın gedıp kışın gerı mı gelecek.Anneniz köye getse bile kirasını aldıgı evler kımın üzerine bu da önemlı etken.aracınzı var mı.heyet gelirinize bakar bide harcamalara.eğer harcama gelırden fazla ise aradakı fark gelıre eklenır.
2022 de sınır 701 tl hesaplaması çok kolay bi kaç yöntem var .ya evdekı kişi sayısnı sınır olan 701 ile çarpacaksınız
ve çıkan sonuc tüm gelrın altında olacak ya da tüm gelirleri toplayıp hane kişi sayısına böleceksınız çıkan sonuç 701 den az olacak.

2022 maas baglanma sartları

Merhaba ben yuzde 45 engelliyim Bi ablam var oda biraz sorunlu, annemin 5 dairesı var. Ve ikametgahı bizden ayrı babam annem ve Baska Bi ablamla yasıyolar. Biz 1 daire sınde oturuyor. Ayda Bi 500 600 civarında harclık veriyor bıze Baska gelirimiz yok. 2022 ye basvursam kurtarıyor sartları sanırım fakat bişi duydum anne ayrı ikametgahda olsa bile oturduğumuz ev onun oldugu için, gelir hesaplamasına oda dahil oluyormuş, o dahıl olursa 2022 alamam herhalde böyle bişi varmı bu dogrumu

Üst Alt