nereden başlamalı bilmiyorum,
Genel haciz yoluyla takipte yapılacak itiraz takibi durdurduğu gibi , elde eksik metinli ( hadi açık poliçe muamelesi uygulayaım, ki elde açık poliçeyi doldurma yetkisi içeren bir yazılı bir beyan da bulunmuyor) geçersiz bir bono( tanzim tarihi bulunmayan bono kati olarak geçersizdir) ile yapılacak takibi evleviyetle durduracaktır. Çok güçlü delil diye addedilen adi senet mahkeme huzurunda şekil şartlarındaki geçersizlik nedeniyle delil dahi sayılmayacaktır. Delil dahi sayılmayan senetle başlatılıp itirazın geçici kaldırılması davasını kaybeden alacaklı artık ilamsız takip yapamayacak ,mutlak suretle dava açmak zorunda kalacaktır. ( takip masraflarına,itirazın geçici kaldırlması davasının kaybı sonucu ödenecek % 40 tan aşağı olmayan tazminat ,dava masraflarlaıyla katlandıkça katlanacak.)
Hülasa
Burası engelliler forumu, hiçkimse bir engellinin maddi ve bedeni zayıflığından kazanç elde etsin istemem. Avukatlara itirazım yok, ama itirazın kaldırılması davasını tebliği almış olmasına rağmen 4 yıl sonra açarak yargıyı meşgul edeni de gördüm, 10 bin lira alabilmek için tasarlayarak adam öldüreni 3 ayda çıkarırım diyeni de. Ayrıca iş yapamayınca bulunduğu ildeki telefon rehberindeki herkese ödeme emri gönderip yaklaşık iki trilyon para ile yurt dışına kaçanı da.
Kimseyi küçültmedim , kendimi küçültmüş olurum.
mesleğim kutsal gurur duyuyorum. Ama bedensel engelli insanların hukuki sömürüsüne itirazım var.