Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kira sözleşmesine rağmen kirayı elden vermem sorun yaratır mı? [Hukuk]

mehmet-41

Aktif Üye
Konular
85
Reaksiyonlar
46
merhaba arkadaşlar ekim ayın'da emlakçıdan bir ev kiraladım ve kira kontratı yaptık şöyle 375 kira yıllık %8 artırım ve bankaya yatacak sözleşme emlakçının üzerine ancak asıl ev sahibi kirayı elden vermemi istiyor 3 aydır elden veriyorum herhangi bir makbuz almıyorum su an aramız ev sahibi ile iyi ancak sonrası ne olur bilemiyorum apartman aidatlarını ve elk.su d.gaz benim üstüme düzenli ödüyorum acaba sonradan bi maraz çıkmasın diye nasıl bir yol izlemeliyim evi kiralarken emlakçı ile yaptığım sözleşme geçerli oluyormu orada bankaya yatıcak diyordu ama ben elden ev sahibine veriyorum bir sorun olur mu arkadaşlar karı koca engelli bir çifttiz sonradan bir sorun yaşamak istemiyoruz bize önerilerinz nelerdir .... teşekkürler

Kontrata parayı aldığına dair imza atıyor mu ev sahibi ?

şöyle özetliyim oturduğum daireyi kiralaması için emlakçıya vermiş ve ben emlakçıdan kiraladım kontrat yaptım ve imzaladık kontratta her ayın 20 de bankaya yatacak ibaresi var ama evin asıl evin sahibi kirayı elden isitiyor bende elden götürüp veriyorum her hangi bir yazlı belge almıyorum ne yapmam lazım belge istesem güvensizlik yapmış gibi olmak istemiyorum sürekli selamlaşıyoruz konuşuyoruz çünkü arada kaldım sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar ??

şöyle özetliyim oturduğum daireyi kiralaması için emlakçıya vermiş ve ben emlakçıdan kiraladım kontrat yaptım ve imzaladık kontratta her ayın 20 de bankaya yatacak ibaresi var ama evin asıl evin sahibi kirayı elden isitiyor bende elden götürüp veriyorum her hangi bir yazlı belge almıyorum ne yapmam lazım belge istesem güvensizlik yapmış gibi olmak istemiyorum sürekli selamlaşıyoruz konuşuyoruz çünkü arada kaldım sizin düşünceleriniz nedir arkadaşlar ??

herhangi bir anlaşmazlık durumunda çok üzülürsün.işini sağlam yap.işini sağlam yaparsan dostluğunuz ebedi olur.mutlaka belge al veya bankaya yatır.

valla işin sakat kardeş :) yanlış anlama gülüyorum ama sen kontratı emlakçıyla yapmışsın emlakçı senden tekrar telep edebilir o parayı çünkü banka yolu ile ödeme yapılacak ibareside var diyosun e yarın bigün ev sahibi yok ben almadım dese al sana sıkıntı sen onu hallet bence ev sahibi ile emlakçıyı birarada en azından denk getir ikisi bilsin sonra falandi filandı olmasın maksat dimi kardeşim hadi kolay gelsin

Üst Alt