Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kiracısı olduğum evin ve eşyaların güzel olduğu gerekçesiyle aylık bağlanmıyor!?

Ebru101

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Mrblar beni aydınlayacak birileri çıkabilirmi Lütfen! Bundan 2006 yıl öncesi aylık alıyordum sigortalı oldum evlendikten sonra aylıgımı kestirdim ihtiyacım yok diyerek.
Şuan Başvuru yapıyorum bi kaç defa red veridi kiracıyım evim eşyalarım güZel diyerek 3 defa red cevabı aldım muhtaç olmama nedeniyle denildi.%42 süresiZ rAporum var eşim sigortasız hanede 4 kişiyiz yeşilkartlıyım eşyalarım ve evim yüzünden neden red veriliyor acaba şuanda başka ile taşındım başvuru yapacam ama eşyalar yüzünden red gelirmi yine acaba herhangibi giç bir gelir yardım flan yok yardımlarınız için şimdididen tşk ederim

Siz başvurun her memur bir olmaz evde olsa olsa bir kac beyaz eşya vardır, kirada olanlar emsal kira bedelini gelirden cıkarılıyor

Ebru101
eşinizin sigortasız olmasına bakmazlar her ne ad adı altında olursa olsun haneye giren gelırlere bakarlar isterse size parayı veren aileleriniz olsun.siz hertürlü gelirlerinizi toplayın sonra kırada imişsiniz emsal kira bedelını gelirinizden düşp kalan gelirinizi 4 e bölün mıktar 609,67 liradan az ise ya da emsal kıra bedelı düşüldük kerri haneye giren gelir 2438,68 liradan az başvuru yapın.yalnız kiracıymısnız siz kırada otururken size ait ev varsa oada hesaplamaya dahıl edılır.kendı evınde oturmayıp kırada ıkamet edıp başvuranlar da oluyor sizinki nasıl.ayrıca bazı memurlar eşyalardan dolayı gelırnızn ii oldugna kaanat getrıebılıyor .mısal durumları ıı degılken nasıl böyle eşyaları olabılır dıye.

Daha önce başvuru yaptıgım yer gaziantepti şimdi adanaya taşındım başvuru yapsam yine sıkıntı çıkarmı 1 yıl oldu başvuru yapmadım yeşil kartlıyım ama

Hiç bir mal varlıgım yok evdeki eşyalardan başka kiracıyım hanedeki kişi sayısı 4 eşimin gelirii 1800

Aybala adresi yeni taşındığımız yerdenmi degiştircez eski ildenmi

Üst Alt