Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kiralık araç arıyorum. Kiralayan var mı?

Konular
41
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bayram tatili boyunca arabasını kiralayan varmı. İstanbuldan tercihimdir..

Tertibatlı bir arabamı arıyorsun..!?

Tertibatlı araçı sahibinden başkası kullanamaz.

tertibatlı olsun tertibatsız olsun h sınıfı ehliyetin varsa kendi aracından başkasını kullanamassın diyelimki benim aracımı sana kiraya versem trafik çevirse benim aracım bağlanır

hayır tertibatsız araç ariyordum b sınıfı ehliyetim var. otomatik vites olması yeterliydi.

arkadaşım sormadım mı saniyorsun? ben doğuştan f. ataksi yim. halime bakınca kimse araç kullanacağıma inanamiyor. Konuşma düzeni bozuk, yürüme bozuık ve el fonksiyonları bozuk. Güvenmiyolar haliyle.

Bu avis firmasınıda google nin birinci linkinden kopyaladınız sanırım. Pahalı bi şirkettir, almanyadan biliyorum.

her neyse engelli dostu engellinin halinden anlar dedim, böyle bir başlık açtım.

Sanırım Türkiyede yaşamıyorsunuz. Engelli birisinden araba almak kanunen yasak. Arabayı ya engelli birisi yada 3. dereceye kadar kan bağı kullanabilir. aksi halde arabası trafikden men edilir. O yuzden ya Türkiyedeki tanıdıklarınızdan yada kiralama şirketlerinden almalısnız. ve durumunuzu daha once acıklasaydınız size daha ii yol gösterirlerdi.

arkadaşım durumunuzu belirtmemişsiniz ki ilk mesajınızda "b sınıfı ehliyet ve tertibatsız araç "deyince siz, aklıma firmalardan araç kiralamaktan başka çözüm yolu gelmedi. Belirtseydiniz ona göre bir çözüm yolu sunardık.

Engeliniz nedeniyle size sorun çıkarıyorlarsa, bir tanıdığınız aracı kiralasın ancak siz kullanın... Ama kaza yapmamanız gerekiyor, ist trafiğinde de oldukça riskli bir durum bu...

Ehliyeti ne olursa olsun hiç bir engelli aracını kiralatmak istemez, sonuçta ihtiyacımız olan bir şey...

kolay gelsin.

Belki konu eski tarihli ama, bayram veya tatil amaçlı olsun işinize yarabilecek bir bilgi vermek isterim. Kiralık araç ile ilgili özel hizmet veren bazı rent a car firmaları olduğu konusunda bilgi okumuştum. Ancak sadece İstanbul da bir iki firmanın böyle bir hizmeti olduğunu ilanlarından hatırlıyorum. Starline diye bir firma vardı bu işleri yapan ancak firmanın telefon numarası vs bilmiyorum, web sitesinde bir problem var sanırım, sayfası var ama açılmıyor şuan. OTO KİRALAMA istanbul Araç kiralama ankara rent a car izmir Filo Araba Kiralama rentacar 'daki ilanlardan bulabilirsiniz ama ilanlar arasında biraz araştırma yapmanız gerekebilir.

günceldir

30 mayıs - 7 temmuz arası aracını kıralayan varsa bana ulaşsın

Üst Alt