Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kiralık minibüs arıyorum..?

Konular
41
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim Almanyadan 2 senelik Ehliyetim var. Doğuştan Serebral Palsi (yürüme el fonksiyonları ve konuşma bozukluğu,) hastalığına sahibim. Buna rağmen B sınıfı (düz vites) ehliyetine sahibim. Şimdiye kadar hangi rent a car a gittiysem, hareket bozukluğumdan ötürü araç kiralamadı. Bu çok üzücü benim açımdan.
Bayram arefesine 2 haftalık münübüs Ariyorum, otomatik vites olsa iyi olur.
Bildiğiniz ve bil hassa daha önceden size yada engelli dostlara araç kiralamış rent a car şirketleri varmı..

Başkasının adına alıp kullanamıyomusun peki?

allah korusun kaza anında kasko bunu karşılamıyor sanırım. Araç başkasına kiralanmış, ama kaza esnasında direksiyonda ben varım. Bu çok riskli.

Bizimde herkes gibi normal bir şekilde araba kiralamaya hakkımız yokmu?

Öyle tabide, öyle her istediğin olmuyor malasef türkiyede hele ki engelliysen.
Ama eminim eğer araştırırsanız size araba kiralayacak firma bulabilirsiniz, sonuçta manuel araç kullanabilir ehliyetiniz var.
Peki engellinizi siz mi söylediniz yoksa görünüşünüzde mi anlaşılıyor?

Direksiyon tecrübeniz ne durumda?
Trafikte uzun süre araç kullandınızmı?

Mami Junior;
engelim görünüşümden anlaşılıyor zaten, nekadar belli etmemeye çalışsamda olmuyor

Jem;
Almanyada 2 sene aralıksız vitesli araç kullandım, istanbul trafiğinde de gidip gelmişliğim var. Bir kerede Doğu anadoluya gidip geldim.

Türkiyede araç kiralamak istiyorsunuz anladığım kadarıyla!
Arama motorundan aratın lütfen, engelliye araç kiralayan bir firma gözüme ilişmişti bi ara..
Engelli otosu kiralayanlar size yardımcı olurlar kanımca!..
İyi tatiller...

oezix;

uyarınız için teşekkürler, istanbul anadolu yakasından kiralamayı düşünüyorum. 12-14 gün kadar.

Üst Alt