Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kırık ile tazminat hakkım var mı?

magdurkisi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0

Karşı tarafın tamamen kusurlu olduğu bir kaza geçirdik.(Motosikletim ile dururken arkadan araç çarptı.) Olay anında daha önceden 2 defa çapraz bağlarım yırtılan ve ameliyat olduğum ayağımda baldır kemiğimde kırık meydana geldi. Yaklaşık 5 hafta rapor aldım ve ayağım alçıya alındı. Ameliyatlık bir durum yok gibi gözüküyor şu anda çok şükür. Olay anında motosiklet ekipmanlarım zarar gördü. Motosikletim ise karşı sigorta tarafından yapılıyor.(Eldiven kıyafetlerim vs yırtıldı kask kırıldı. Değer kaybı için başvuracağım )

Konuyla ilgili olarak çok araştırma yaptım fakat herkes farklı bir şey yazmış.

Eğitim hayatımdan 5 hafta geri kalmak, Spor hayatımda 2 belki 4 aylık bir gerileme yaşamak, İş hayatımın 5 hafta durması 5 hafta sadece yatabilmek kaza anında ki acı bunların bir bedeli var mıdır bilmiyorum hesaplanabilir mi ki? Hangimiz kaç paraya bu acıyı kabul eder? Olacağı varmış buna da şükür ne yapalım.

Kaza anına ait video ve resim,
Tutanak,
Ekipmanlarımın faturası ve
Röntgen Sonuçları elimde mevcut.

Çok fazla sigorta şirketi tarafından aranmaktayım. Birisi tazminat hakkın var 6 ay sonra tedavin bitsin rapor alırız gelip görüşelim derken diğeri ameliyat olursan sakat kalırsan ya da platin takılırsa tazminat hakkın doğar diyor.
(Bazı tanıdıkların kol kırığı vücutta kalıcı iz gibi sebeplerden 30-50k civarı tazminat alan yakınları olduklarına dair muhabbet geçti aramızda. İstinaden merak ederek açma gereği duydum konuyu)

Deneyimi olmuş yaşamış arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

Kaza geçirdim bir gün yoğun bakımda kaldım, göz kapağımdan ameliyat oldum. Beyin kanaması geçirdim. Yayaydım, işe giderken otobüs durağının olduğu yerde araba çarptı. Kafamda 2, kalçamda bir, kaburgamda bir çatlak var. Ben de ne kadar tazminat alabilirim merak ediyorum. Kaza tutanağını alacak vaktim olmadı henüz, avukatla gideceğim. Ne olur bunun sonucu bilen var mı?

Merhaba magdurkisi msjini okudum kalici hasarin var tazminat alirsin.arkadaslar trk tsrafli kazalarda surucu alamaz suruculer kusur iranina gore tazminat alir.yolcuysaniz hersekilde tazminat alirsiniz.kirik catlak platin skar izi sinir hasari onemli olan tedavi evraginda tani kisminda belirtilmis olsun.belirtilmezsse alamazsiniz.sonrasinda rapor oranina gore tazminat alirsiniz.herkezin tazminati farkli olur kaza tarihi yas aldigi ucret arti rapor orani belirler miktari

Is gorememezlik ve bakici giderlerinide tazminatla hesaplanir odeme yspilir

E devlet uygulamasinda tedavi sorgulamaya girin cikan kutucuklara kaza tarihini yazin. Kaza sonrasi hastane tedavi evraginiz goruntulenir.detaylari burdan gorebilirsiniz

Huseyin beyin kanamasi kalicik birakmadiysa oran cikmaz catlaklarinla ilgili tazminat alabilursin.yaya olarak kusurunu bilmen gerekir bir fiyat bu bilgilerle verilenez.kaza tarihi yas aldigin maas kusur iranin ve alacagin rspor oranina bagli tazminat belli olur tedaylari yazarsan yaklasik miktari soylerim

Arzuak

Arzu hanım tedavi sonrası beden gücü kaybi raporu alındığında bidaha polislik askerlik gibi meslekleri yapamam değil mi?
Bir sigorta çalışanı alınan raporun engelli raporu olmadığını mesleki olarak engel olmayacağı beyan etti bana kafam karıştı?

magdurkisi
Merhaba kaza icin alinan raporlar sadece tazminat almaniz icin baska yerde kullanilmaz meslek ve egitiminizi etkilemez arti %40 uzeri engelli raporudur kiriklar bu kadar oran cikmaz.kaza tarihiniz yasiniz ve kiriginiz nerde

Arzuak
Arti is gorememezlik ve bakici giderleri gun olarak hesaplanir oranin disinda bununda ucretini alirsiniz

Arkadaslar kaza tarihiniz cok onemli ona gore ya özurluluk olcutunde yada meslekte kazanma gucuyle rapor alirsiniz.heyetler trafik kazakarina pek oran vermez ozellikle kiriklara iylesmis gozuyle bakar ve sizi ugrastirir.burda yasa ve yöneltmeligi iyi bilmek gerekir aksi taktirde tazminat alamazsiniz

Arzuak

1 şubatta kaza yaptık yaşım 23 kırık ise baldır kemiğimde gerçekleşti. Yani küçük bir oranda olsa ilerde polis olabilmeme engel değil diyorsunuz Arzu Hanım.

magdurkisi

Yrni kaza gecmis olsun.alacaginiz rapor yuksek degil dusuk sadece tszminat icin kullanilcak.polislige gelince aranan sarrlari bilmiyorum sadece rapor anlaminda etkileyecek bir durum yok diyorum

Polislikte gorunen yerlerde iz olmamasi gerekir arti gorunmeyen bolgede olan izin nedenini sorarlar bir olaya karisma durumu yok trqfik kazasi onun icin sorun olmaz.ilerde sivil polis olarak calisirsaniz gorunen bolgedeki iz imliginizi aciga vurur dedigim gibi bu konu farkli detayli arastirmaniz gerekir.zorunlu trafik sigortasi kapsaminda tazminat alirsiniz bu durumu izah ettim

Arkadaşlar,
Annemin raporunda;
Sinir sistemi- Ağır derecede demans destekle yürüyor opere t 2 kompresyon fraktür, ne demek?
Zihinsel, ruhsal duygusal kısmı boş yani oran yok.
Bel kırığıyla bişey mi çünkü annemin beli kırılmıştı. Açıklayabilirmisiniz?

Benim kazada sağ humerus kırık oldu platin ko uldu iyilesmedi sonra tekrar amelliyat oldum kalçadan kemik alıp oraya yama yaptılar ama ortopedi iyileşmiş irdan 9ran veremiyorum dedi sadeceoelvusteki ayrılmadan ve sağ kalçada ki defarmasy8ndan yüzde 12 verdi cildiye de sıkar izinden yüzde 5 verdi beyin cerrahi EMG istedi urolojide fakülteye sevk etti kalıcı platin ve kemik nakli var oran vermedi

Üstteki sorumun yanıtını verebilecek birileri var mı?

6 ay sonra iyilesme surecinde ,

eger ki rapor verirlerse ,

tazminat hakkiniz kesin vardir ..

Üst Alt