Karşı tarafın tamamen kusurlu olduğu bir kaza geçirdik.(Motosikletim ile dururken arkadan araç çarptı.) Olay anında daha önceden 2 defa çapraz bağlarım yırtılan ve ameliyat olduğum ayağımda baldır kemiğimde kırık meydana geldi. Yaklaşık 5 hafta rapor aldım ve ayağım alçıya alındı. Ameliyatlık bir durum yok gibi gözüküyor şu anda çok şükür. Olay anında motosiklet ekipmanlarım zarar gördü. Motosikletim ise karşı sigorta tarafından yapılıyor.(Eldiven kıyafetlerim vs yırtıldı kask kırıldı. Değer kaybı için başvuracağım )
Konuyla ilgili olarak çok araştırma yaptım fakat herkes farklı bir şey yazmış.
Eğitim hayatımdan 5 hafta geri kalmak, Spor hayatımda 2 belki 4 aylık bir gerileme yaşamak, İş hayatımın 5 hafta durması 5 hafta sadece yatabilmek kaza anında ki acı bunların bir bedeli var mıdır bilmiyorum hesaplanabilir mi ki? Hangimiz kaç paraya bu acıyı kabul eder? Olacağı varmış buna da şükür ne yapalım.
Kaza anına ait video ve resim,
Tutanak,
Ekipmanlarımın faturası ve
Röntgen Sonuçları elimde mevcut.
Çok fazla sigorta şirketi tarafından aranmaktayım. Birisi tazminat hakkın var 6 ay sonra tedavin bitsin rapor alırız gelip görüşelim derken diğeri ameliyat olursan sakat kalırsan ya da platin takılırsa tazminat hakkın doğar diyor.(Bazı tanıdıkların kol kırığı vücutta kalıcı iz gibi sebeplerden 30-50k civarı tazminat alan yakınları olduklarına dair muhabbet geçti aramızda. İstinaden merak ederek açma gereği duydum konuyu)
Deneyimi olmuş yaşamış arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.