Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kırık sonrası platin takılmaması sebebiyle oran yazılamayacağı söylendi!?

Meraklı23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, eski konu ama sorabileceğim bi merci bulamadım. Eşim 5 yıl önce yolcu konumunda trafik kazası geçirdi. Sağ köprücük kemiği parçalı kırığından dolayı ameliyat oldu. Tel takıldı çıkarıldı şu an görüntü olarak kemik biraz dışta duruyor. Devlet hastanesine rapor için gittik. Ve iyileşmiş dediler. Platin olsa yüzde verirdim ama platin yok iyileşmiş dediler. Halbuki şu an nile kışın sızlama yapıyor. Sağ koluyyla çok yük taşıyamıyor. Verdikleri oran doğru mu yoksa itiraz etmelimiyim.

tek bir dr mu kontrol etti işlemler yapılırken.Bende de hemarus kırığı var ve uyuşmalar devam ediyor platinim çıkmadı fizik tedavi dr u oran vermiyor.ortapedici fizik dr una göre rapor veriyor.

kolay gelsin.olayı kısa anlatayım 2016 aralık ayında bir trafik kazası geçirdim yolcu konumundaydım kolum kırıldı karşı taraf %100 kusurlu bilirkişi raporunda da bu çıktı. mahkeme devam ediyor adli tıpa sevk ettiler ondada kırıkların yaşam fonksiyonlarına AĞIR(4)derecede etkileyecek nitelikte olduğu belirtildi.bu durumda sigortadan tazminat için ne yapabiliriz.rapor için ameliyat olduğum devlet hastanesi özürlülük oranı adı altında 200 tl para aldı ve fizik tedavicinin oran vermemesi nedeniyle %0 oran verildi ortapedi dr u bakmadı bile.tekrardan rapor mu almam lazım yada nasıl bir yol izlemeliyim.teşekkürler

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Bizde 250 lira verip heyete girdik 8 doktora göründü. Göz psikoloji vs. Alakasız doktorlar. Ortapediyede girdi. Sonrasında 3 doktorun olduğu heyet günü verdiler oran orada verildi %0 dendi. Herkes doktordan doktora hastaneden hastaneye değiştiğini söylüyor. Maalesef burda bile torpil tanıdık devreye giriyor. Kırıksız sakatlığı olmayan birinin engelli maaşı aldığı bi ülkede yaşıyoruz malesef.

Merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Bilgilerinize baktığımda Balıkesir'de yaşadığınızı görüyorum. Köprücük kemiği kırıklarında doktorların farklı değerlendirmeleri olabiliyor. Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp Birimine giderek oradan yeniden değerlendirme yaptırabilirsiniz.

Geçmiş olsun Öncelikle, aldığınız heyet raporuna bölgedeki İlçe ya da İl Sağlık Müdürlüğünden itiraz edebilirsiniz. Ya da 6 ay geçtikten sonra başka bir sağlık kurulu raporu almak için başvuru yapabilirsiniz.

Üst Alt