Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kırıkkale'de sahte sağlık raporu düzenleyen çeteye operasyon!?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
81
Reaksiyonlar
78
Kırıkkale meşhur hastane yine varsa yuh artık derim. Herkes para ile oradan rapor alıyordu.

Hastane değil resmen ticarethane...

Sahte rapor alanlarida ibreti alem icin yere yatircan esek boku yedircen... Serefsiz oglu şerefsizler. Sahte rapor alanjnda vereninde ALLAH belasını versin

@m.okanoyun,
Amin bunların yüzünden gercek engelliler magdur oluyor inşallah doktorlar memurlar dahil rapor alanlarda cezaevini boylar dolandırıcılar

böyle durumlarda hatta en ufak şüpheli durumları bile şikayet edin.İncelensinler.Devlet sen ben demektir.Devlet biziz.Kontrolu de biz yapacagız

@Dağıstan Sait Ceylan,
Evet öyle devletin cok sıkı takip etmesi gerekiyor hayır gercekten engelli biri kırıkkale hastanesinden rapor aldıysa oda arada kaynayabilir yazık olur agır cezalar gelsinki doktorluktan men gibi memurluktan men gibi kimse yeltenmesin

@tb2nhf,
Kırıkkale Yüksek ihtisas hastanesi zaten damgalı eşsek yine sahte rapor verdiyse yuh artık derim.

İçlerinden imam hoca yok mu bu çetenin, aaa öyle olmaz ki, kahrolsun şeriat diye bağıranlar nerede, tarikatlar kapatılsın diyenler nerde yahu...

Sözde Psikiyatri Uzmanı Uz. Dr. Emre Çırakoğlu da var Damgalı eşek. ( İstanbul Adli Tıp Kurumunda ) Zaten 2022'de Görevden de alındı.
Merak ediyorum Sağlık Bakanlığı bunun Hekimlik belgesini ne zaman iptal edecek acaba.

Nerede bi iyilik görseler Hasan değil Hans yapmıştır diyenlere dedim.
Nerede bi üçkağıt olsa Hans değil Hasan yapmıştır diyenlere gelsin .

@kuloglu 52, Erzurum millet vekili Zehra Taşkesenlioğlu bu ne oluyor sana göre, Egemen Bağış var birde bakara, makara dalga geçiyordu.....

Üst Alt