Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kırıkkaleliler engellilerle ilgili yaşadığımız sorunlar için sessiz kalmayalım!?

muratyavuz

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
sayın kırıkkale li arkadaşlar bende kırıkkale'de yaşayan engellilerden biriyim.Bueara yaşarken bazı sorunlarla karşılaşmaktayım ve sanırım bu sizlerde benim yaşadığım sıkıntıları yaşamaktasınız.Sıkıntılardan bir tanesi de özürlü park yerlerinin normal araçlarla işgal edilmesi özellikle kırıkkale de bulunan makro marketin özürlü park yeri.Bu konu hakkında kırıkkale de özürlüler dernek başkanı bülent bey'inde haberi var.Eger bu konuda irtibata geçersek hep beraber olursak sanırım derdimizi anlatabiliriz.Bülent bey'le makro yetkilisi ile görüşme yaptık ama nafile 3 veya 5 ğün sonra gene aynı düzen gene aynı lakırtı.En azından özürlü park yerine zincir koydurmayı başardık ama o zinciride hiçe sayarak bizler magdur edilmekteyiz.

yazıklar olsun 63 kişi bakmış biride çıkıp bir şeyler yazmamış biz birbirimize bunu yaparsan sağlam lar ne yapar allah bilir.Bu konu burada benim için bitmiştir herkes allaha emanet olsun.Eger buraya lüzumsuz bir konu açaydım lak lak yapmak isteyen bir sürü kişi laf salatasına ğirerdi.

Üst Alt