Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısa bacak cihazı için SGK ne kadar ödüyor?

asabi

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ; yaptırmak istediğim kısa bacak cihazının hepsini SGK kurumu ödüyormu? ödemiyorsa, ne kadarını ödüyor,ben ne kadar öderim SGK veya medikale?
Nasıl bi rapor yazdırmam gerekir ki SGK kurumunda herhangi bi sorun yaşamayayım. sizlerin bilgi ve tecrübe birikimlerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler hepinize

5C ekte kısa yürüme cihazına dair sadece şu iki maddeyi gördüm:
Kısa Yürüme Ortezi: 90,97 tl
Klenzak Eklemli Kısa Yürüme Ortez: 425,08 tl
İlgilendiğiniz protez için nasıl bir raporla ne kadar ödeme alabileceğinizi protezin satışını yapan firma ile görüşün mutlaka. En kestirme yolu onlar bilir...

teşekkürler oturan şefim:D
medikalcim çok bilgi(siz)li olduğu için kelimenin tam anlamıyla çöktü.
ben de kendilerin den destek beklemiştim çok acemi kaldı bu konu da ki siz den fikir almak istedim.tekrar teşekkürler
daha fazla tecrübe ve fikirleri olan arkadaşlar yazar mısınız?

Şefim şu dikkatimi çekti bu verdiğin rakamlar tek ortez için mi yoksa bir çift için mi? açıklık getirebilir misin?

Merhaba asabi vermek istediğim bilgiler bugün için geçerli´ yani yeni 2010 vücut organ ortez protez listesi birkaç güne kadar çıkıyor209.100 kodlu klenzak eklemli kısa yürüme ortezi kullanması gereklidir ibaresi bulunan reçete ve küçük ( heyete girmen gerekmiyor)raporun var ise bu evrakları özel değilde devlet hastahanelerinden birinden almanı öneririm zaman zaman problem çıkabiliyor bütçe ödeme talimatına göre tek ayak için 425.08 tl lik faturayı katılım payını kestikten sonra ödüyor.

teşekkürler mısmıl
almak istediğim detayları verdiğin için teşekkürler; zamanıyla bu terimler için sorun yaşadım
ortopedi alanının da uzman şahışlar bu konuda bana bu kadarcık rapor yazımı üzerine bile destek olamadılar.
tekrar teşekkürler hepinize de...

Üst Alt