Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısa süre çalışıp ayrıldım. 2022'ye erken başvuru olur mu?

Konular
7
Reaksiyonlar
7
16 gün sigortam var. 2 gün önce işten istifa ettim çıkışı birkaç gün içinde gerçekleşir dendi. Bana vakıftan 90 gün sonra başvurabilirsin dendi ancak 170'i aradığımda sigortanın anında sonlanacağını çünkü son 1 yıl içerisinde hiç prim ödemesi yapılmadığını, işte de 16 gün çalıştığım için 10 günlük sigortadan da yararlanamayacağımı belirttiler. 144'ü aradığımda ise eğer ki 170 böyle bir bilgi verdiyse ve sigortaniz 90 gün devam etmeyecekse çıkış belgenizle vakfa giderek aylığın devamı için başvurabilirsiniz dediler. Vakıf mı doğru söylüyor sizce, ben bundan sonra ne yapmalıyım? 90 günlük sigorta aktifliği benim içinde geçerli olacak mı zira olmayacak gibi görünüyor, birde forumdan bilgi almak istedim.

Son 1 yılda 90 gün sigorta yatmışsa 100 gün sağlıktan faydalanır size yanlış aktarmışlar müracaat edin 16 günde sağlık aktif olmaz
Bende o saçmalık yüzünden 2022 den faydananamamıştım

Eserin79

Cevap için teşekkürler hocam. En son Mayıs 2018 stajyer son sigorta 1 yıl içinde olmadığı için bana yansimaz diye düşünüyorum bende, çok teşekkür ederim.

Sgk kaydınız sonlanmışsa 2022 aylığına başvurabilirsiniz. 170’in verdiği bilgi doğru. Sgk kaydınız sonlanır sonlanmaz vakfa gidip başvurunuzu yapın.

Üst Alt