Eşim Evde Bakım Parası alıyor ve ben 2018 Yılında İşsizdim, mayısın ortasından haziranın ortasına kadar geçici bir işte çalıştım. Daha sonra da 1 agustosta saat ücretli bir işe giriş yaptım. Fakat buradan bana ödeme yapılmadı, 12 Ekimde yine yarı zamanlı bir işe girdim. Diğer iş yerinden de çıkış yapılmamış ve sigorta ücretinide yatırmamışlar bu yüzden ben buranın muhasebesini sıkıştırdım bu sıkıştırma sonucunda Benim hesabıma parayı 5 kasımda yatırdılar fakat eylül Ekim parası diye belirtmemişler sadece Maaş yazmışlar.
Şimdi E devletten bakınca onuncu aydan bir tane 30 Gün (2823.48 TL) sigorta 1 tanede 11 gün (1254.88 TL) sigorta şeklinde yatırmışlar.
Bu durum çok karışık oldu bizim evde bakım maaşını keser mi bir problem olur mu çözemedim bir türlü. Ayrıca sosyal hizmetlere gidip derdimi anlatmayada çekiniyorum bizim memurlar kesmek için bahane arıyorlar kestiler mi 5 ayda zorla bağlıyorlar.
Not:Evde yaşayan 3 kişiyiz. Eşimin üzerine de 350 TL gelir görünüyor.
Şimdi E devletten bakınca onuncu aydan bir tane 30 Gün (2823.48 TL) sigorta 1 tanede 11 gün (1254.88 TL) sigorta şeklinde yatırmışlar.
Bu durum çok karışık oldu bizim evde bakım maaşını keser mi bir problem olur mu çözemedim bir türlü. Ayrıca sosyal hizmetlere gidip derdimi anlatmayada çekiniyorum bizim memurlar kesmek için bahane arıyorlar kestiler mi 5 ayda zorla bağlıyorlar.
Not:Evde yaşayan 3 kişiyiz. Eşimin üzerine de 350 TL gelir görünüyor.