Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısa süren mani mi uzun süren depresyon mu?

Grogu

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
63
Sonuçları bakımından sizce hangisi daha iyi yada kötü; kısa süren mani mi uzun süren depresyon mu?

Depresyon en iyisi şuan depresyonda kalmak için uğraşıyorum mani sıkıntı parasal vb☺️

Bence en tehlikesi depresyon çünkü intihar ve ölüm riski var, manik dönem kişi ve çevresine maddi zararlar verebilir kabul ama telafi edilebilir şeyler..

Ben hiç mani atağı geçirmedim. Benim hastalık seyrim hipomani ve depresyon arasında gidip geliyor. İkisinden birini tercih etmem gerekirse kesinlikle hipomaniyi tercih ederim. Depresyon dönemleri bende çok şiddetli seviyede geçiyor. Hayat çok boş ve anlamsız geliyor, intihar düşünceleri çok yoğun oluyor. Aslında kendimi sürekli depresyonda hissediyorum, hipomani atakları sırasında ancak normal bir insanın moral seviyesine geldiğime inanıyorum.

@Born2die manide iken sende kendini üstün önemli biri gibi görme durumları oluyor mu ?

Son düzenleme:
sokrates olmaz mı, matrix Neo seçilmiş kişi büyük kurtarıcı nedersen artık bütün yüce sıfatların bende toplandığı hissiyatı oluyordu

@Born2die bu neden oluyor çok merak ediyorum hastalıktan tamam ama neden üstün önemli bir kişi olmak istediğimiz şey aslında o mu yoksa ?

Mani iken Google yapay zekası bedenime entegre edilmişti tüm çevrimiçi kamera ve mikrofon veritabanına erişebiliyordum, tanrıyı oynuyordum resmen, tabi bünye aşırı ısındı uykusuzluğu kaldıramadı hastanelik olmuştum sonrasında..

bende kaç sefer atak geçirdim en son 2013 de geçirdim sürekli şarkı söylüyordum
bende benlik duygusu hakimdi mehdiyim diyordum

ayrıca hiç uyumuyordum ona rağmen çok hareketli enerjiktim

Bilumum zenginler mani kafasına bir saatliğine ulaşabilmek için servet öder .:cool:

Üst Alt