Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişi başı gelir 423 TL. Evde bakım maaşı alabilir miyiz?

Hulk6hulk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
evde bakım parası ıcın sorucaktım
evde babamın emeklı maası harıcınde gelır yok 4 kısıyız ve maas 1500tl(kıs bası 423 tl gecmıyor)
annem kardesım babamuın uzerıne sgk lı ancak benım herhangı bır guvencem yok gelırımde yok maas baglanırmı
babam engellı
2.sorumda simdi hastaneye gittik bkim icin talep ettik heyetten gectik otv yi solemedik simdi tekrar otv icin talepte bulunsak babami o kadar ugrastirmak zorundamiyiz adamcagiz yatalak

Babanızın engel oranı kaç ve raporda ağır özürlü ibaresi var mı?

Merhaba boşanmak istiyorum ama şuan eşime 1 ay uzaklaştırma cezası verildi şiddetten dolayı engelli kızıma darp gelince bana uygularken kızım korudu ama uzaklaştırma verildi 1 ay şuan 1 ayın bitmesine 1 hafta kaldı ama kendisi boşanmak istemeyip evime dönmek istiyorum diye itirazda bulunmuş ve şiddet uygulamadığını söylemiş ama darpda kızımın yüzüne geldiği belli olduğundan dimi 1 ay uzaklaşma verilmiş ve bende uzatma kararı için dilekçe yazdırdım şimdi sizce uzatılırmı ve eşim emekli memur 1.800 geçik maaş almaktadır engelli kızıma ömür boyu nafaka alabilirmiyim ve üniversite okuyan kızıma nafaka alabilirmiyim vede ev eşyaları boşanmada kimin olmakta benim gelirim yok çocuklarımla kalıcam evimiz yok arabamızda kimin olmakta ev eşyaları çünkü eşimin kendi ailesnin evleri vs var

Raporu yeni alicaz ve agir ozurlu sarti nedir felc adam

Üst Alt