Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişilik bozukluğu teşhisi ile askerlik durumum ne olur?

mutim35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, geçmişte ve hala devam eden intihar girişiminden dolayı askerlik muhanesinde askeri hastaneye sevk edildim psikiyatri dokturu hiç bir şey yapmadan kişilik bozukluğu tehşi koyup tedavi görmen lazım dedi, askerlik şubesine vermem üzerine bir evrak verdi ve RDM olarak askere gideceksin dediler. Nisan ayında askere gidiyorum yerim belli oldu bu saatten sonra nasıl bir süreç izlemeliyim, normalde psikiyatriye gittiğimde ilaç verdi. Artık kafayı sıyırmak üzereyim, sürekli ölmenin çözüm olduğunu düşünüyorum her sabah uyandığımda intihar mektubu yazıp işe öyle gidiyorum. Askerlikte büyük ihtimalle daha da kötü olacağım.

İçinde hiç mi korku yok ? Neden böyle bırsey dusunuyorsun nasıl hıssedıyorsun ?

mutim35 kardeşim sakın böyle bir yanlış yapma!!! Gerekirse başka bir hastaneye randevu al psikiyatriste güzelce anlat derdini yanında ailende olsun gerekli görürse sana yatış verir orada da teşhisin konur belki rapor alırsın bilmiyorum yada epikriz ile tekrardan şubeye gidersin yani düşünme böyle kötü şeyler her işte bir kolaylık vardır bulunur bir çaresi, belki de iyileşir yapar gelirsin..

Son düzenleme:
Kaç defa gittim derdimi problemlerimi anlattım ilaç yazıp yolluyorlar

Merhaba 8 nisanda askerlik yerime teslim oldum kişilik bozukluğu var diye rdm olarak gittim ve bölük komutanı ile görüşme yaptıktan sonra 19 nisanda kıta anket formu ile psikiyatri doktoruna çıktım doktorla konuştum doktor komutanlarınız sizi burada istemiyor diyip 30 günlük hava değişimine çıkardı gelince tekrar hava değişimi verip bu şekilde sizi askerden düşüreceğiz dediler, Takım komutanımız da prosedür gereği 60 gün hava değişimi aldıktan sonra çürüğe çıkacaksın dedi geri gidince sonuç ne olur acaba.

Teşekkür ederim bir an önce bu çileden kurtulmak istiyorum

Merhaba abilerim, ben 2. Hava değişimine çıktım 14 günlük verdiler. İlk hava değişimim 30 gündü bitti gittim, sinir krizine giriyorum diye hemen kıta anket formu ile hastaneye sevk edildim ve 14 günlük hava değişimi uygun görüldü komutanlarımız bittiği gibi gel seni hemen yine hastaneye sevk edelim dediler hastane de ki psikiyatri doktoru da gelirsin duruma göre heyete sevk ederiz dediler durum ne olur acaba.

mutim35 Allahın izniyle hava değişimin bittiğinde muaf alman kesin sakin ol hava değişiminin bitmesini bekle firar ve kendine zarar verme gibi bir şey yapma pişmiş aşa su katma geçmiş olsun.

Teşekkür ederim hava değişiminin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum

Üst Alt