Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kisilik bozuklugu ve depresyon mevcut. Askerlik durumum ne olur?

incdarkness

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba benim 3 yil once intihar tesebbusunden doktor raporum var kisilik bozuklugu ve depresif episode diye
Ondan sonra tedavi surecinde cok daha eskiye dayandigini ogrendigim bir durum
Almanyadayken bir sure antipsikotik kullandim sonra duzenli psikolog tedavisiyle hafif yatisti derken tr ye dondum bas agrisi ve intihar girisimlerim aklima geldi (bir kere bilek bir kere hap)
Burada norolog bas agrilarimin siddetinden dolayi bana 25 mg selectra ve 5 mg ignis verdi onlari kullanmaya devam ediyorum

Ve suanda askeri hastaneye yonlendirildim teslim oldugum icin
Acaba elverisli degildir alma durumum olur mu? Cunku psikoataklarim kendime zarar verme ve intihar gibi seyler oldugu anda aklimda kendimi kaybediyorum ve sanki baska bir kisilige burunuyorum bu durum ofke sevgi gibi seylerdede gecerli sinirda yasiyorum hayati istek disi duygularimla

incdarkness

Geçmiş hikayen çok fazla dikkate alınmaz kardeşim. Askerlik esnasında durumun askerlik yapaya engel olacak düzeye ulaşırsa, 1-2 defa istirahat verirler, devamı halinde muafiyet tanırlar.

Üst Alt