Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişilik testi nedir?

tapasya

Aktif Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar psikiyatri doktoru kişilik testi için psikologa yönlendirdi bu test nedir ne amaçla yapılır tanım unipolar depresif nöbet orta derece F32 F34 F38 F 39 bu bnm hiç bir bilgim yok ne yapmam gerekiyor 1.5 saat sürüyormuş lütfen bilen arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim heyete gircem önemli bnm için... Saygılar...

kisilik testi dediginiz mmpi minesota cok yonlu kisilik envanteridir. piskotik bozukluklari ve diger ruhsal sorunlari olcer. 566 sorudan olusur sorular tekrarlidir bazen. bu tekrarlarda kisinin yalan soyleme durumuna da bakilir. internette sorular ve hakkinda bilgi var kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim yani doktor aslında yalan söyleyip söylemediğime bakacak anladığım kadarıyla dimi ve heyete gircem nasıl cevaplaöalıyım sizce bnm tanım unipolar depresif nöbet orta derece F32 F34 F38 F 39 bu tam olarak ve İnternet linkini atarsanız çok sevinirim gerçekten ben bulamadım Allah razı olsun sizden hayırlı cumalar olsun.. masaüstü

Kişiliğiniz hakkında bilgi veren testtir. Nasıl cevaplamanız gerektiğine gelince testte yazılanları okuyup kendiniz cevap vereceksiniz buna.

Anlıyorum peki teşekkür ederim umarım hayırlısı olur cnm Nurtan korkuyorum biraz gerginim sadece

Çok teşekkür ediyorum fakat biraz küçük okuyamadım ☺️🙏@masaüstü

Kişilik testi karakterini ortaya koymak için var...Yalan atarsan zaten değerlerden anlaşılacaktır. Sorular sorulara içtenlikte cevap vermen yeterli...Benim ki 30 dk sürmüştü doktor inanmamıştı doldurduğuma :D psikolojik problemleri olan kişiler sanırım biraz yavaş dolduruyorlar.

Kişilik testi linkindeki yazılar efendim masaüstü anlıyorum bnde içtenlikle cevap vericm ama doktorkar biraz zorluyor galiba neden o zaman 1 torba ilaç kullanıyorsun ki demi bnde bunu anlamadım salim g

Halenumutlu

orda indirme linki var. ona tiklayin pdf ya da word formatinda bilgisayqriniza inicektir. zaten gorselden 10 soru anca gorebilirsiniz.

Üst Alt