Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişisel başvuru ile aldığım rapor tüm hastanelerde kayıtlı görünecek mi?

kumsaati78

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
Özürlülük oranımın hesaplanması için 2013 haziran ayında sağlık rapor başvurusu yapmıştım, şimdi bu aldığım rapor tüm hastanelerde gözükecek mi?

Artık tüm raporlar hızlıca sisteme aktarılmaya çalışılıyor. Hatta tamamlanmak üzeredir. O yüzden rapor alırken dikkat!
O hastaneden bu hastaneden rapor almaya çalışmayın tavsiyem.

slm ben 2008 rapor aldım,sureklı,/70,2009 ozurlu kımlıgı çıkardım,2011 hastanede yattım2,5 ay,ilaç yazdırmaya gıttıogımde,soyle yazıyo sıstemde 2022,65 ustu,+F.20.9,TANIMLANMAMIŞ ŞİZOFRENİ,G40,tanımlanmamış epılespi,sorum şu,bana 2008,devlet hastanesı/70,vermış,ilaç yazdırırken tanımlanmamış,F20.9 ŞİZOFRENI YAZIYO BU NEYIN NESI???/ YUZDE /70 DEVLET HASTANESI VERDI SUREKLI,2008 .DE ,2011 YILINDA, unuversıte hastanesınde yattım,2,buçuk ay,ilaç yazdırırken tanımlanmamış şizofrenı F,20,9, YAZIYO TANIMLANMAMIŞ ŞİZOFRENI?G40 TANIMLANMAMIŞ EPILESPI,YAZIYO,NOROLAJIYE GIDIP ILAC YAZDIRIRKEN,SIZCXE BENIM RAPORUM HANGISI,SAYIN YONETICILER,SAYGILARIMLA,

Sürekli kullandığınız ilaç varsa ilaç raporu ya da reçetesi yazmış doktor. 2022 aylığı aldığınız için sigortanız o kapsamda GSS'lı.
Bir de ilaçların hangi hastalıklara göre verildiği yazılmış. yani tanı bölümüne hastalıklarınız yazılmış.

Benım, /70 ablam sureklı raporum,şizofrenı,bu neyın nesı oluyo onu anlamadım,rapor oranım duşmuşmu,sadece ılaç raporu bu,gercek 2022 raporumda sureklı yazıyo,

Ablacım bu ilaç raporu ve oranın düşmedi. ilaç raporuyla aldığın engelli sağlık kurulu raporu farklı.
Orda doktor ilaç raporuna hastalık tanı bölümüne hastalığını usulüne göre koduyla yazmış.
rahat ol özürlü raporunla alakası yok bunun.

peki ehliyet için rapor almak istersem nasıl olacak ? daha önce ehliyet için rapor almadım.

ehliyet için rapor alırsan bu sorun olmaz hiç. çünkü daha önce rapor aldığında ehliyetle ilgili bir degerlendirme olmamış talebin olmadığı için. o yüzden ehliyet için rapor rahatlıkla alabilirsin.
ehliyet için yapılan değerlendirme farklı yönetmeliğe göre yapılıyor. bu yüzden ne engelli sağlık kurulu raporunu etkiler ne de 2022 aylığını.
ehliyet için hastaneye gidip rahatlıkla rapor alabilirsin gidip,sorun olmaz.

Üst Alt