Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kişisel başvuru sonucu alınan raporla vergi indirimi alınabiliyor mu?
hiç bir kurum sevk etmeden kendimizin aldığı devlet hastanesin den alınan rapor % 40 olursa bundan vergi indiriminden faydalana bilirizmiyiz tabi bu ankaraya gidip gelince
ben hiç bir kurum sevk etmeden heyete girdim bu rapor ankaraya gidip geldiğinde ben elden raporu vergi dairesine götürsen vergi indirimi için kabul edilirmi
Kişisel başvuru ile alınan raporu elden defterdarlığa teslim edebilirsiniz, ama Ankara'ya götüremezsiniz (daha doğrusu, bugüne kadar bu şekilde yapanı ne duydum ne gördüm)
Ben kendi aldığım raporu çalışmadıgm. için vergi indirimi için gönderemedim fatih vatan caddesindeki vergi dairesini aradım vergi indirimini işyerinden çalıştığına dair yazı olması lazım denildi kendin direk başvuru olmuyor denildi yukarıdaki yorumları benmi yanlış yorumluyorum ????
Merhabalar,vergi indirimi için raporumda özel bir ibare yok. Engelli kartı, sosyal haklar, eğitim; EVET. ..diğerleri;istihdam vb. DEĞERLENDİRİLMEDİ diyor.sorun olurmu?
Benim vergi indirim belgemde eğitim bölümü işaretlenmemiş.Ben şimdi kayıt olurken engelliler aöf harç parası ödemeyecek diye biliyorum.Vergi indirim belgemde eğitim kısmı işaretli olmadığı için benden harç parası alırlar mı acaba?