Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişisel web sitesi kurulumu için wepmaster arıyorum..?

yulufer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm ben engeliyim ve malulen emekliyim maaş dışında gelirim yok fakat boş durmuyorum internette kendi geliştirdiğim video E book gibi ürünlerim var Index of / bana aiitr bir webmaster e ihtiyacım var code css kısmı için ben psd işini yaparım Mayıs 23 de Kocaeli istihdam fuarına yetiştirmem lazım şimdi para odeyemem ama satışdan yüzde verebilirimÜrünler advertorial reklam digital signage ve bir ebook satışını içeriyor 05377056724Lütfen bu konu acil yapılır veya yapılamaz deyin

Merhaba web de Wordpress kur ne tür bir şeye ihtiyacın var e book derken ne demek istiyorsun kitap mı yayınlamak istiyorsun
bende webmaster PHP grafik tasarımı üzerine asıl işim Elektronik teknisyeni website hobi olarak yapıyorum css site yapımında başlar sitenin görsel durumunu düzenler senin yaptığın siteye başkası css dosyası
ekleyemez sanırım zahmetli olur gibi

bu siteler benim kurduklarım
www.tmssigorta.com
www.guncelonkal.com

slm bu konuda benimde pek bilgim yok yeni yeni oğreniyom bu işi Libertarian ustadan . ama hazır scriptler le kurabilirsin tahminimce . burdaki konuda web masterler var herhalde onlara bi mesaj at sana yardımcı olurlar belki AS21 webmaster herhalde onasor yada Libertarian ustaya sor :)

herhalde siz sitede ürün satışı falan yapacaksınız . eğer site işi işe yaramazsa Hiçbir Ücret Ödemeden İstediğiniz Ürünü www.sanalpazar.com dan Rahatça Satabilirsiniz. bende bi siteden alıntı yaptım ürün satışı yapan arkadaşlar burada ürünlerini satabililer ücretsiz www.sanalpazar.com nasıl yapacayız diyorsanız burda video anlatım var hayırlı satışlar :)

Html - Asp.net - Joomla - Wordpress Kurabilirim. Vb.net Dilinde Program Yazabilirim Fiyat İstek İçin Özel Mesaj İle Ulaşabilirsin.

Üst Alt