Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısıtlama kodsuz rapor alamıyorum ama vergi dairesi kodları kabul etmiyor!?

uzman571

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bende başımdan geçeni kısaca anlatayım.2016 yılında açıklama kısmında "sadece otomatik vites kullanabilir" yazan rapor aldım %43 kısıtlama kodu kod 78. Ehliyetimde kısıtlama 10.04 uyarlanmış vites kolu yani.bununla araç aldım aradan 5 yıl geçti tekrar araç almak istedim bayi bunu vergi dairesine göster dedi. Gittim vergi dairesine müdürü değişmiş gelen yeni müdür şöyle bir baktı bana sen manul vites kullanabilirsin dedi.Dedim kaç tane heyete girdim bu şekilde kısıtlama veriyorlar dedim onlar bilmez bu işi biz biliriz dedi.Hastaneye gidiyorum bana sağlam raporu verin manuel vistesli araç alayım diyorum mevcut raporuma bakıp mümkün deği diyorlar.Trafiği tehlikeye atarsın sen sadece otomatik vitesli araç kullanabilirsin diyolar müdüre geliyorum hayır kullanabilirsin diyor.Yaşar yaşamaza döndüm.miras kalır ölüsün.borç çıkar yaşıyorsun.....

Son düzenleme:
sağ ve sol el parmaklarımdan engelliyim 2016 yılında açıklama kısmında "sadece otomatik vites kullanabilir" yazan rapor aldım %43 kısıtlama kodu kod 78. Ehliyetimde kısıtlama 10.04 uyarlanmış vites kolu yani.bununla araç aldım aradan 5 yıl geçti tekrar araç almak istedim bayi bunu vergi dairesine göster dedi. Gittim vergi dairesine müdürü değişmiş gelen yeni müdür şöyle bir baktı bana sen manuel vites kullanabilirsin dedi.Dedim kaç tane heyete girdim bu şekilde kısıtlama veriyorlar dedim onlar bilmez bu işi biz biliriz dedi.Hastaneye gidiyorum bana sağlam raporu verin manuel vistesli araç alayım diyorum bana bakıyorlar mevcut raporuma bakıp mümkün deği diyorlar.Trafiği tehlikeye atarsın sen sadece otomatik vitesli araç kullanabilirsin diyolar müdüre geliyorum hayır kullanabilirsin diyor.Yaşar yaşamaza döndüm.miras kalır ölüsün.borç çıkar yaşıyorsun.....

Üst Alt