Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kişiye özel anahtarlık yapıyorum..?

radikal52

Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar anahtarlığa isim yazıyorum.harf ve rakamdan oluşan herşeyi yazıyorum.
.talebiniz olursa bana mesaj atınız.
ilan detayı:
KİŞİYE ÖZEL ANAHTARLIK 7 TL-SIFIR SAĞLAM GARANTİLİ - Anahtarlık ve Çeşitli Koleksiyon Objeleri sahibinden.com'da - 193705906

193705906g6s.jpg

Güzel istiyorum özelden görüşelim Fahri bey,

Fahri Bey,
ürün bedelini kapıda kargoya mı ödüyoruz?

ürün bedelini eft havale veya get ile kredi kartıyla ödüyorsunuz.istanbuldaysanız elden teslim edebilirim

özelden görüşelim ilker bey.ben özel mesaj gönderemiyorum bir problem var

İlker'e hem özelden görüşelim hem de özel mesaj yazamıyorum demişsiniz.
Eee nasıl olacak? Sizin de banka şube iban bilgilerinizi vermeniz gerekecek.
Daha açıklayıcı yazın da ben de 2 adet sipariş vereceğim.

sayın ufuk alp

fahri beyin ilk mesajındaki linki tıklarsanız ordan iletişime geçebilirsiniz .

sayın fahri bey

anahtarlık şekli tek mi ? farklı modeller de var mı ? mesela araba anahtarını içine alabilecek dışı sert deri gibi ?

saygılar

Fahri,
Özel mesajın bana ulaştı bende isimleri yazdım yolladım.
Ama bir sorum daha var anahtarlığa araba plakası yazabilirmisin..
Örnek: 33 AA 123 gibi..

fahri bey bana yakınsın bende isterim 2 adet ben maltepede tlf mesaj atacam iyi akşamlar

Fahri Bey,
özel mesaj attım.

1 adet MiKoCaN 1 Adet Zeynep 1 Adet Cihan 1 Adet Fatih Bu isimleri yazabilirmisin. sizde hesap numaralarını yazarsanız

şu an için yok ama talepler doğrultusunda her ürünü temin edebilirim.anahtarlığın dışında başka malzeleri de talepler doğrultusunda temin ederim

iban numaram:TR260009900888404100100001 ingbank
isim: fahri öndeş
iletişim no:05426405812
kargo dahil fiyatları yazıyorum (kargo bana ait)
1 adet için:10 tl
2 det için: 14 tl
3 adet için: 20 tl
4 adet için:25 tl
eft veya havale yaptıktan sonra bana mesaj atınız ve iletişim numaramdan beni arayınız.
türkiyenin 814000km² sine kargo kapıya teslimdir

Kardeş başka çeşit varmı sadece anahtarlıkmı yapıyorsunuz ben anahtarlık siparişi vereceğim tel.aldım sipariş vereceğim zaman ararım

yarından iti baren başka renk seçenekleri ve bileklik de olacak

yazıyorum araç plakası anahtarlığa gs fb bjk ts topu nazarlık türk bayrağı kalp rakam ve harflerden oluşan her şeyi yazıyorum

Fahri Bey,
Yarın (31.12.2014) için eft talimatı verdim,14 tl sabah hesabınızda olacaktır.
Selamlar.

adresi de belirtin yarın kargo çıkışını yaparım.
teşekkürler...

Pardon,adresi unutmuşum :)
Yazdım özelden.

Ufuk bey ve ilker bey urunleriniz ptt kargoya verildi

Fahri msj kutunuz dolu özel msjlarım gelmiyor silmeniz lazım arada siliniz

Anahtarlıklarımı aldım.
Beklentilerimin üzerinde gerçekten çok güzeller,Fahri kardeşime çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar tereddüt edenler için yazma ihtiyacı hissettim,birçoğunuz nasıl güveneyim sorusunu sormuşsunuzdur kendinize.
Ben güvendim, sizler de artık denenmiş olarak güvenle sipariş verebilirsiniz.

siz değerli müşterilerimiz memnunitiniz bizlere de memnuniyet katmaktadır.memnuniyetiniz bizleri şımartmaz aksine sorumluluğumuzu artırır.gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dileriz .
sayın ufuk bey

Ufuk abime aynen katılıyorum ....

talepleriniz olursa iş günü için öğleye kadar olan sipariş aynı gün kargo olup takip eden ilk iş gününde teslim edilmektedir.
İlginize teşekkürler...

srakhmlu.jpg
[/URL][/IMG]
arkadaşlar anahtarlığa isim yazıyorum.harf ve rakamdan oluşan herşeyi yazıyorum.
ilan detayı:
KİŞİYE ÖZEL ANAHTARLIK 7 TL-SIFIR SAĞLAM GARANTİLİ - Anahtarlık ve Çeşitli Koleksiyon Objeleri sahibinden.com'da - 193705906

193705906g6s.jpg

srakhmlu.jpg
[/URL][/IMG]
ilan detayı:

193705906g6s.jpg

Ben 4 tane aldım sağolsun adresimede getirdi çok teşekkur ederim :)

Ben 4 tane aldım sağolsun adresimede getirdi çok teşekkur ederim :)
iyi günlerde kullan fatih kardeşim.fatih kardeşim+4 kişi olmak üzere bu forumdan 5 arkadaşa teşekkür eder iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Anahtarlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda bana ulaşabilirsiniz
srakhmlu.jpg
[/URL][/IMG]

Üst Alt