Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kısmi felç için engelli oranı nedir?

Aysegulyurdakul

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba.Oncelikle hepinize bu kadar guzel ve yardimci bir siteyi ayakta tuttugunuz ve herkese cevaplarinizla yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim.siZlere bir sey danismak istiyorumAnnem 7yil once kismi felc gecirdi ve sag kolu tamamen felc kaldi.sag bacagi ise oldukca aksak.bastonsuz yurumesi cok zor evde duvarlardan destek alarak yuruyor disarda bastonsuz yurumesi imkansiz.haliyle araba kullanmasi da.eminim bir cok hakki vardir haberimizin olmadigi,ben de bu sali numune hastanesine gidip raporunu almayi dusunuyorum.bana onerebileceginiz baska bir hastane ve ya baska birseyler var midir?hepinize iyi hafta sonlari dilerim.

Bir kurulun karsisina mi geciliyor ? Ve de kismi felcte engel orani nedir ? Gitmemi onerebileceginiz bir hastane var mi ankara icin.?

genç raporu devlet hastaneleri veriyor numune dışında dışkapı hastanesi var heyet karşına çıkacak anlattıgına göre tahminince yüzde atmışbeş civarı alır

Üst Alt