artık sizin dünyanızda yaşamıyorum ürdünlü olup almanyada yaşayan sarah azizin kendi yaşam öyküsünü anlattığı akıcı bir biyografi.aslında biyografiden daha çok bir roman değerini taşıyan dili gayet akıcı içeriği sıkıcı olmayan bir kitap.sarah ürdünlü olup almanyada yaşayan bir araptır.16 yaşında kuzeni ile evlendirilir.eşi samir sadist sapığın tekidir ve saraha hayatı zulmeder.sarah frank adında bir almanla tanışınca hayatı baştan aşağıya değişir.yaşamak için frank ve ççocuklarıyla beraber izlerini kaybettirme çabasıyla oradan oraya kaçarlar...
kitapta beni en çok şaşırtan sarahın annesi...abartmıyorum tam bir cadı.ailesi arap geleneklerine oldukça sadık...
herkese tavsiye ederim.
not:görme engelli arkadaşlarım sesli kitap olarak dinleyebilirler.milli kütüpphanede okuyan bayan çok ggüzel okumuş.
kitapta beni en çok şaşırtan sarahın annesi...abartmıyorum tam bir cadı.ailesi arap geleneklerine oldukça sadık...
herkese tavsiye ederim.
not:görme engelli arkadaşlarım sesli kitap olarak dinleyebilirler.milli kütüpphanede okuyan bayan çok ggüzel okumuş.