Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kitap] Ejdarha Dövmeli Kız /Stieg Larsson

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
Ejdarha Dövmeli Kız / Stieg Larsson

Üç ciltlik bir serinin ilk kitabı olan kitap,ilginç bir kurgu,sürükleyici ve heyacanlı bir kitap diğer kitaplarını merak etmeye başladım..

hakkaten harika bir kitap filmi de şu an vizyonda, ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum...

ilk kitap olan ejderha dövmeli kız evet güzel fakat ikincisi yani arı kovanına çomak sokan kızı ben ilki kadar sürükleyici bulmadım.dolayısıyla da üçüncüyü de okumadım.
demek filmi vizyonda.nasıl olur ben netten taaa geçen sene indirmiştim.ilginç doğrusu...

Ben de '' Ejderha Dövmeli Kız'ı'' çok beğenerek okudum.Harikaydı. Okumuş olduğum diğer polisiye türleriyle kıyas bile yapamadım. Türünde bundan daha güzeli yazılabilir mi merak ediyorum.Beni içerisine hapsetti.

Filmi, kitap kadar sürükleyici değildi..
Kitaptan aldığım tadı alamadım nedense..

Yazar bu başarısını göremeden vefat etti. Ama hakketten kitapları mükemmel. Filmlerini izlemedim ama kitaplarını okumayı tercih ederim ben.

Üst Alt