Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kitap] İçinizdeki Öküze Oha Deyin / Bülent Akyürek

öyküekin

Aktif Üye
Konular
57
Reaksiyonlar
0
İçinizdeki Öküze Oha Deyin
Bülent Akyürek

Kişisel Gelişim Kitapları tersinden bir Kuran gibi!
Kuranı tersten okuyan her insan bu kitaplardan yazabilir!
Şeytan, Kişisel Gelişimi kullanarak damarlarımıza sızıyor.
Bu kitaplar Şeytanın İlmihal Kitapları olmaya başladı.
Çok satan, çok okunan ve tartışılan Yılgın Türklerin Antimodernist yazarı BÜLENT AKYÜREKten bir kavga kitabı daha! AKYÜREK, bu kitabında Kişisel Gelişim Kitaplarının şeytana, kapitalizme hizmet ettiğini ve Kişisel Gelişim Kitaplarının bir nevi Satanist, Kapitalist kuşatması olduğunu ayet ayet Kuran-ı Kerim ile karşılaştırarak ispatlıyor. Ayrıca yazarın bu eseri, Neo-tasavvuf olma özelliğiyle de bir ilk...

İnsanın nefsini kışkırtan Kişisel Gelişim, hepimizi bir tüketim nesnesi haline getiriyor. Dinimizde Kazanmak ya da Kaybetmek değil Sevap veya Günah vardır! Öyleyse başarıya endeksli bu kitaplar niçin çok satıyor anlamış değilim, din elden gitti mi yoksa?

okuyabilirsin eğlenceli bir kitap...günümüzdeki olayları eleştirisel bir dille anlatıyor...vereceğin dokuz liraya değer...

İsmi çok ilginç. Merak ettim ben de. Madem dokuz liraya değer diyorsunuz, ben de okuyayım bari :)

Bende bu kitabı duymuştum alıp okuyacağım kitapların listesine not ettim ismi çok ilginç geldi..

okuyunca haber verin olur mu?merak ediyorum..nasıl bulduğunuzu

Elimde Robin Sharmanın son kitabı Fikir Atolyesi var bitirir bitirmez alacağım bende teşekkürler öykü..:)

Okumuştum bu kitabı.Göründüğü üzeredirki kitabın ismi bi hayli ilginç olduğundan satın almıştım=DKişisel gelişim kitaplarına kafayı takmış bi yazar gayetde güzel dalga geçiyor maşallah..:)Bende çok bayılmadığım için kişisel gelişim kitaplarına sonuç olarak beğendim anlatım tarzını vs.Bence güzel okunulabilir bi kitap =)

bence verdiğiniz paraya değer bir kitap Bülent Akyürekin tarzı bambaşka

Kitabın adı ve bir sonraki kitabının adı olan "öğlen namazına nasıl kalkılır" yazılı kitap ayracı dikkatimi çektiği için aldım ve sonuna kadar okudum.
Çoğu sayfada yaptığı aynı şeylerin gereksiz tekrarı okuyucuyu keriz yerine koyan bilinçli bir yaklaşım mı, yazarın acemiliği mi bilemedim ama farklı bir bakış açısı olması açısından okunmaya değer bir kitap olduğunu düşünüyorum.

aslında anlatılması gerekenler kıısa ve öz oluyor ama kitabı belli bir sayfaya çıkarmak için sanırım bu tür yaklaşımlara giriliyor. Çok acemi bir yazar değil Bülent Akyürek ama malum piyasa..

Üst Alt