Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Kitap] Medyum / Stephen King

Sirine

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
42076_2.jpg

Torrence ailesi, evlerinden uzakta bir otelde çalışmaya başlar. Görevleri boş olan otele bakmak ve gerektiğinde işletmektir. Aile, yeni bir iş ve hayata başlamanın heyecanı içindedir. Jack, Wendy ve küçük çocukları Danny için burası yeni bir yuva olacaktır.
Ancak, yılın pek çok ayında boş olan otel aslında sanıldığı kadar boş değildir. Çünkü burası ailenin bildik korkularının yeniden canlanmasına neden olan karanlık ve kötülüklerin kaynağı, medyumların savaş alanıdır.
Hayal ve gerçeğin iç içe geçtiği bu ortamda artık önemli olan karanlığın esiri olmamaktır.

Benim yorumum=Kitabı yarıladım,Valla korkunç gelmiyor,gerilim hissetmiyorum ama odama başucuma koyduğumda kitabı ters çeviriyorum :D:D:D
Çıkacakmış gibi geliyor çocuk kitaptan dışarı gözlerinden pozitif ışık almıyorum:DTırsmam ben kolay kolay ama:D

Ciddi manada ürpermenize yol açabilecek bir kitaptır,hele de hayal gücünüz kuvvetliyse her an kapının ardından küçük çocukları görmeyi beklersiniz karanlık gecelerde...

nedense bu yarım kaldı kal geldi hala yarım:(

Üst Alt