Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kıvırma sanatı

Capricorn

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
12
KIVIRMA SANATI

[FONT=Trebuchet MS]
Amerika'da bir supermarkette, musteri yarim kivi satin almak istiyor. Tezgahtar bunun mumkun olmadigini soyluyor. Kavga cikiyor. Tezgahtar kosa kosa mudure cikiyor:[/FONT] [FONT=Trebuchet MS]- "Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor" der demez soyle bir arkasina donunce ne gorsun? musteri arkasindan gelmis, ensesinde duruyor...

Tezgahtar hemen musteriyi isaret ediyor:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]- "Bu beyefendi de diger yarisini almak istiyor, efendim..." diyor... Mudur durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gonderiyorlar. [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Mudur bir saat sonra tezgahtari cagirtiyor:[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]- "Tebrik ederim, cok zeki davrandin, iyi idare ettin. Nerelisin sen?
- Brezilyaliyim efendim..."
- Amerika’ya niye geldin?"
- Brezilya cazip bir yer degil efendim, orada insanlar ya fahise, ya da futbolcu..." [/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]Mudur;[/FONT]
[FONT=Trebuchet MS]- "Biliyor musun, benim karim da Brezilyali... "
- "Yaaaaaaaa oyle mi, Yenge hangi takimda futbol oynuyor ?"[/FONT][FONT=Trebuchet MS]
[/FONT]

:D Valla ben o müdürün yerinde olsam elde kalan yarım kiviyi bunun burnuna sokardım :D

iyiki müdür değilsin sen o vakit ..:D

Üst Alt