Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızım 6 yaşında ve işitme engelli. Sizce hangi okula gitmeli?

ahu0707

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kızım altı yaşında iki kulağındada işitme problemi var fakat cihaz kullanmaya başlıyacak
diğer çocuklarla aynı okula mı yoksa işitme engellilerin gittiği bir okula mı başlamalı?

kiziniz 6 yasinda cihazi yeni kullanacak
siz nerdesiniz
once cihazini alin sonra egitim duymadan egitim cok zor

ben işitme engelliyim 1ıncı sınıftan beri devlet okuluna gittim 8 yaşinda başlamistım konuşmam duzgun olmadıgı için sımdı anaoldu lisesi mezunym unıveste sınavlarına hazılranıyrm.kızınız açısından her durumu dusunmenıını sart bazı durumlarda aıleler ılgılenemıyr çocuklarıyla buda o kısınn hayatını olumsuz olabılıyor.kızınıza her zaman yanında olcaksanız devlet okuluna yollayın bellı zamndan sonra kendı uyum saglıcaktır.bazı durumlarda psıkolıjı bozulma durumuda olabılır suankı nesıl çok acımasız bır tavırla hayatını yasıyor.herseye ragmen o engellıler aşcaktır.sizden tek istegım kızınızı unıvestelerde işitme engelliler anaokulları var ordan başlaması hayatını buyuk olcude olumlu etkılıcektır.ıyı günler..

Üst Alt