Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızım adına alacağımız aracı amcaları ve ben kullanabilir miyiz?

ayhn

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa Sana Bir sorum war ?

Benim kızım yuzde doksan üzerinde özürlü

kızım adına alacagımız aracı 2 amcası da kullanabilirmi benim le birlikte ?:confused:

engelli araç kullanımı

merhaba

eşimin dayısı adına araç almayı düşünüyoruz ben araçı kullanabilirmiyim.engelli oranı yüzde 93

Ruhsata 3. dereceye kadar kan ve sıhri yakınları kullanabilir diye yazdırın...

Ruhsata zaten kırmızı yazıyla 3.dereceye kadar yakınları kullanır yazıyor.Sizin birşey yazdırmanıza gerek yok.

Artık % 90 ve üzeri raporu olan kişi adına alınan araçları herkes kullanabilir. Bu konuda hiç bir kısıtlama kalmadı. Ruhsata ayrıca bir isim vs. yazdırmaya gerek yok.

OturanBoğa;

bu sadece aparatsız araçlar için geçerli değil mi?

Herkes kullanır derken yabancı birine versek arabayı kullanabilir mi?

benim de araç almak ile ilgili sorum var. rapor oranım yüzde 87 gözümden dolayıdır engelim. ehliyetim de yok zaten ben kendi adıma aracı almak istiyorum ama. kullanmak için annemin yetkilendirilmesini istiyorum yani kesinlikle kendim kullanmak istemiyorum. bu mümkün mü arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz.ötv ve mtv den muaf olabilir miyim araç alabilirmiyim acil yardım edermisiniz. iyi akşamlar arkadaşlar...

Herkes işte... :)

geronimo, % 90 ve üzerinde rapor olmazsa, aracı sizin adınıza başka birisi kullanamaz.

Merhaba OturanBoğa,
4 yaşında %78 raporu olan oğlum adına ötv+mtv den faydalanarak araç alabilir miyim?

arkadaşlar,ötv muafiyeti için,eğer özürlü aracı kendi kullanacaksa özür oranının önemi yok,''özel tertibatlı araç kullanır'' ibareli

doktor raporu, aracı kendi kullanamayacak durumdaysa özürlü raporunun %90 ve üzeri OLMASI ŞART.%89 kabul edilmiyor.

Üst Alt