Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızım Brakial Pleksus. Bu rahatsızlık için neler yapıyorsunuz?

WaDa

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba!

Diğer konulara baktığımda aslında buraya konu açmak hakkım değil diye düşündüm ama sonra ne kadar az da olsa bu da bir engeldir diye düşündüm ve o anı hatırladım lütfen kusura bakmayın bazı arkadaşların yanında buna engel demek bile az allaha çok şükürler olsun.

Allah tüm engelli vatandaşlarımızın gönüllerine göre versin.

Benim kızım 1 aylık oldu ve maaleaef doğum sırasında sinir zedelenmesi oluşmuş denilerek “brakial pleksus” tanısı konuldu ne kadar düzeleceğini söyleselerde %100 iyileşmesi mümkün değilmiş bu foruma bir konu açıp aynı durumdan muzdarip anne baba varmı ne gibi yollara başvurdular diye tartışmak istiyorum.

Biz şuan için fizik tedavi uyguluyoruz hafta içi her gün devlet hastanesine götürüp yaptırıyoruz ve kendimizde evde yapmaya çalışıyoruz.

Allah herkese gönlüne göre versin değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

evladınızın durumu ebe veya doktor hatası mıdır acaba ....Allah yardımcınız olsun...şifa ve sabır versin...

Merhabalar bende de aynı hastalık var öncelikle Allah şifa versin

merhaba bende de aynı durum mevcut sağ kolumda. şu an 23 yaşındayım. 6 yaşına kadar ailem fizik tedaviye götürdüler çok çabaladılar sonrasında iş bana düşüyormuş ama zorlamadılar yap diye hareketleri bıraktım. hiç bir ameliyat geçirmedim. sağ kolum şu an soldan daha ince ve hafif kıvrıklık var. elimi aktif kullanabiliyorum fakat kolum başımın hizasında kalkıyor. kabullenmem çok uzun sürdü. çok utandım. insanların sormalarından çok çekindim. yani kızınızı zorlayın çok zorlayın bırakmasın siz de bırakmayın. artık teknoloji daha iyi durumda umarım düzelme imkanı olur. Allahım şifa versin.

WaDa

Geçmişte de konuşmuştuk sanırım.

Aynı duruma sahibim. Ömür boyu bitmeyecek bir tedavi süreci olacak. Geliştirebilir/siniz ama bir yere kadar...

Bana göre bu işin en önemli kısmı psikolojik olanı. Fizik tedaviyi o kendisi de yapabilir. Siz yeter ki psikolojik olarak Onun yanında olun. Pedagog desteği de öneririm.

En büyük mücadele Anne/babanın oluyormuş. Bizimkiler hep öyle söylerlerdi.

Daima güçlü olmanızı ve dediğim gibi özellikle psikolojik olarak onun yanında olmanızı öneririm.

Allah hepimize bir ömür sabır ve sağlık versin...

Üst Alt