Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızım için bakım aylığı alıyorum. Kredi kullanmış olmam sorun olur mu?

nzsu

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
abla bende bakım aylıgı alıyorum.Kızım 98 özür oranı var. evim yok üzerimize sadece 4000 bin tl araba var okadar. fakat ben bazı saglık harcamaları için kredi kullandım. birşey olurmu?eşim 1200 maaş alıyor.evde 4 kişiyiz.

2022 aylığı da alıyor musun? Çocuğun 18 yaş altı mı? Ayrıca böyleyse 2022 engelli aylıgını alan sen misin?

2022 aylıgı almıyorum. kızım 5 yaşında ben annesiyim.abla

evde bakım parası alıyorum okadar

ben biraz bu konularda bilgisizim. beni bilgilendirirsen sevinirim

Kızım diyetli besleniyor ve gıdaları çok pahalı. Kutu mamaları devlet karşılıyor.Birde 60 tl para veriyor okadar.Bu yüzden gider fazla okula giden 8 yaşında birde oglum var.Kısacası yetmiyor ablam.Herşeyi borçla hallediyorum.

Tamam ablam. o zaman sorun yok. evde bakım aylıgı alıyorsan gelirin uygun. Kişi başına düşen aylık gelir 467 lirayı geçmior ve sorun yok bu noktada. Krediyi çektin peki ne kadar çektin ve aylık ödemeleri ne kadar? Bu kredi borcunu evde bakım aylıgı aldıgınız kurum'a beyan ettiğiniz gelirle karşılıyorsunuz di mi? yani bu açıdan sorun yoksa beyan ettiğiniz ve tespit edilen gelirle buna evde bakım aylıgı da dahil karşılıorsanız sorun çıkmaz.

Aldıgım bakım parasını eczaneye veriyorum.

5000 lira çektim.Zaten eşimin maaşından ödüyoruz.Ama krediyi benim pakım parasına verdiler eşime degil.aylık ödemesi 140 tl dir

tamam sorun çıkmaz buradan ablam. bu parayı zaten beyan ettiğiniz gelirle karşılayabiliorsunuz. sorun yok hiç:)

Üst Alt