Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızım için evde bakım aylığı alıyorum. Sigortalı bir işte çalışabilir miyim?
Hanede 5 kisiyiz,eve giren gelir asgari ücret,yaklaşık 1 ay önce ucretli öğretmenliğe başlamıştım fakat devam edersem maaşın kesileceği söylendi,Yani bu durumda benim anladigim çalışamıyorum ama cok saçma geldi bana.
hocam normal saçma gelmesın.ebm adı üstünde engellıye bakma maaşı siz gündüz sigortalı ya da sigortasız bir işte çalışarak bakımı aksatırsanız maaşda kesılır bakımı aksatmazsanız görevlılerde aksatmadıgınıza ıkna olursa sıkıntı olmaz da ikna olurlar mı orası başka
Şöyle ki kızım is egitim uygulama merkezinde okuyor,onun okulda olduğu saatlerde bende okulda olacağım için aksatilmaz diye düşünüyorum ama yanlismi düşünüyorum
hocam düşüncenız dogru.bahsettıgınız gibi bir durumda engel olmaması gerekıyor ama son söz genede vakıftakılerın.durumunuzu ispatlayan belge ile kzınızın eğıtım uygulamda oldugu satlerı ve hangı günlerde oldugnu gösteren belgeyı ve sizn çalıştıgınız saatlerı gösteren belgeyı ibraz ederseniz anlayışla karşılarlar dıye düşünüyorum
konu sıgortalı ya da sigortaszı bir işte çalışıyor olmanız değil bakımın aksayıp aksamaması
Allah kolaylık versin zor ya, Bi seçim yapmaktan başka çare görünmüyor sigorta çok önemli arada ein aiz 600 TL gelir farkı olacak bilemiyorum kolay değil