Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızım için okula gidemez raporunu nereden nasıl alabilirim?

kızım için1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kızım 9 yasında okula gonderemıyorum okula gıdemez raporu almak ıstıyorum ne yapmalıyım lutfen yardımcın olurmusunuz

kızımı okula gondermeyı cok ıstıyorum ama koyde kaldıgım ıcın sorun oluyor maasım suan ıl degısıklıgınden dolayıda kesık gereklı masraflarıda karsılayamıyorum onun ıcın bıran once raporu almam lazım arkadaslar lutfen yardımcı olun ne yapmalıyım

kızınızın engeli yada rahatsızlığı nedir ve engelli raporu varmı aynı konudan muzdarip biri olarak yardımcı olmaya çalışayım

11 yaşında ki oğlum için hastaneden en az 3 dr. imzalı evde eğitim alması uygundur raporu aldım bir dilekçe ile r.a.m rehberlik araştırma merkezine verdim gelip eve baktılar kendine ait odası varmı odasında çalışma masası sandalyesi ve ısınma gibi şeyleri kontrol ettiler ve gittiler
daha sonra o dosya ram da tekrar kurula giriyor ve onaylanırsa ilçe m.e.b gönderilip ögretmen bekliyorsunuz hepsi bu en azından benim yaşadıklarım bu

bizimki halloldu aslında öğretmen artık eve geliyor yukarıda yazdığım işlemleri yaparsanız olma ihtimali çok yüksek allah yardımcınız olsun

Üst Alt