Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızımın raporumu sürekli olmasına rağmen süresi dolmuş denilerek 2022 maaşı kesildi.?

ilbeyhakan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kızım şu an 9 yaşında. 98 sürekli raporumuz olmasına karşı rapor süresi dolmuş denilerek 2022maaşı kesildi.syv giderek durumu anlattım ve raporu tekrar verdim.eve geleceğiz dediler ve bir haber çıkmadı.tekrar gidip sormaya çekiniyorum çünkü çalışanlar ters davranıyorlar.bu gün itibarıyla tam 30 gün oldu.acaba davet mi bekliyorlar diye düşünmeye başladım.geçen yıl 1 sene hastahaneda yattım beyin damarıma pıhtı atmıştı felçten döndüm allaha şukurler olsun kurtuldum.. bu zaman zarfında çocuğum rahatsızlaşmış ve eşimi yardım etmeleri için syv yönlendirmişler. eşim hastaneden aldığı acil sevk kağıdı ve dilekçe ile syv na başvurmuş.10 gün içinde belli olur evinize geleceğiz demişler. hala gelen yok.benim anlamadığım eve gelince ne olacak ....verdiğimiz dilekçe birbuçuk yıl oldu neden cevap yok anlamış değilim. bizlerin hakkını kim arayacak.ben syv na güvenmiyorum.

ilbeyhakan şuanda sanırım sdyveler ankaradan bir haber bekliyorlar doğruysa bir mahkeme açılmış mahkeme kararında muhtaçlık tespitini sdyveler yapamaz demiş ve 9 ay sonra yürürlüğe girecek diye karar vermiş mahkeme herhalde haber bekliyorlar onlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar

mart döneminde alamadığımız2022 maaşları ne olacak akıbeti.

Üst Alt