Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kızımın üzerine araç alırsam engelli maaşı kesilir mi?

hasan42

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
%90 raporlu kızıma araba almak istiyorum ilk olarak aldığımız handa civic markalı aracı satmak üzereyiz bu sefer biraz daha geniş ve iyi olsun diye honda crv almayı düşünüyoruz . fiyatı yüksek oldugu için kızımın engelli maaşı kesilir mi acaba?

cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

gelir testine göre kesilir maaşınız ançak 255.tl geçmemesi lazım

3 aylık maaşı 1400 civarı başka geliri yok aracı ben alıcam o zaman kesilmeye bilir dendi emin olmadıgım için sormuştum kesin olarak kesilir mi

benim gelirim var kızım yanımızda kalıyor 28 yasında kızım

evde bakım ve engelli maaşlarını devlet gelir tesbitine göre kesiliyor yaşadıgınız sartlara göre üşt seviyedeyse ona göre keser yoksa başka türlü kesmiyor

tesekkür ederim evde bakım ücreti almıyoruz anladığım kadarıyla su an kesin olarak bilemiyoruz öylemi ya alıp görücez yada baska bir arac alıcaz

engelli maaşı kesillirmi

kızım adına ötv siz araba almak istiyorum alacağım arabanın ötv li fiatı 107bintl ötv siz fiatı 74 bin tl bu arabayı alırsak kızımın 3 ayda aldığı engelli maaşı kesilirmi

arabanın 120/1 kadar kasko rayıcınıde hesaplıyorlar.zaten 270lıra gıbı bı sacmalık var kışıbaşı gerısını sen duşun keserler mı kesmezlermı bukadar pahalı arabaya sence?

peki max ne kadarlık bir araba alırsak kesilmez yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt