benana
Kardeşim senin bu yaşadığın olayi okuyunca benim şahsen ve birebir yaşadığım bir olay aklıma geldi.
Bu yaşadığım olayda üç Aşağı bes yukarı sizin yasadiklariniza yakin bi olay.
Umarım bu anlatacağım hikayede sizin kendinize cikaracaginiz bir husus olurda,siz kendi konunuzun temeline inersiniz.
Ben ilkokula aynı binada oturdugum ta 3 yaşından beri arkadaş olduğum bebeklikten arkadaşım selçuk isminde bir cocukla başlamıştım.
Ilkokulu aynı okul ve aynı sinifta hatta aynı siralarda tamamlamistik.
Sonrasinda ortaokulu yine aynı okulda yine aynı siniflarda okuduk.
Biz selçuk ile iki canciger kardeşten bile öteydik.
Ta ki lise birinci sinifin ikinci doneminde babasinin tayini sebebiyle ikinci donem sinifimiza yeni gelen berna isminde guzelmi güzel bir kiz gelene kadar.
Bu berna cok sen Şakrak ve kendini sevdirmesini bilen bir kız idi.
Gel zaman git zaman,bernaya nerdeyse bütün sınıfın erkekleri gizliden gizliye aşık olmuştuk.
Tabi bu arada lise ikiye geçmiş,berna ile arkadasligimizda epeyi pekismisti.
Ama bizim fark edemedigimiz bir şey vardi ki.buda bernanin bütün arkadaşlara karşı ılımlı ve sıcak kanlı olmasıydı.
E haliyle olacaktı,zira kız kültürlü bir aileden geliyordu.
Babası bizim ilçenin emniyet müdürü anneside hastanemizde doktordu.
Neyse ben bu kiza aşık olmuştum resmen,selçukta aşıkti sanırım.
Selcugu bırak butun sınıfın erkekleri.
Ama bunu afedersin korkumuzdan hiç birimiz dile getiremiyorduk.
Hem nasıl getirebilirsinki,kızı polis ekip otosu okula getiriyor ve götürüyordu.
Yani anliyacagin okul harici kıza yaklasmak ne mümkün.
Berna konusunda selçuk ile sohbetlerimiz olduğunda selçuk hemen konuyu degistiriyor başka taraflara gidiyordu.
Bu arada ben bi yolunu bulmuş berna ile daha yakinlasmistim.
Fakat ben berna ile yakinlastikca,selçuk arama duvarlar öruyor benden uzaklasiyordu.
Selçuk benim kardeşim gibiydi,benim mutlu olmama sevinmeliydi ama malesef sevinmek bir yana benimle artık muhattap bile olmak istemiyor,yoktan yere benimle dalaşıyor ve yoktan yere benimle kavga etmek için ortamlar yaratmaya çalışıyordu.
Ben halen olayların berna yüzünden kaynaklanmis olabileceğini aklımın ucuna getiremiyordum.
Ta kii,ortak arkadaşımız olan ali ihsan anlatana kadar.
Meğer benim kardeşim dedigim selçukta bernaya zil zurna aşık olmuş.
Aramızdaki soguklugun ve kavgalarin sebebide bernayi benden kiskanmasiymis.
Hatta bernayi benim yanıma yakistiramiyormus.
O zamanki ergen aklımla bu konuyu düşündüğüm de hak verdim selcuga.
Evet ben,aynı binada oturdugumuz ve babamin o binanin kapıcıligini yaptığı bina komşumuz selcuga bunu yapamazdim.
Zira okula gittigim kiyafetlerim bile selcugun eski kiyafetleriydi.
Ayakkabim.kazagim vs bütün eşyalarım selcugun eskileriydi.
Bi tercih yapmaliydim,bernami selcukmu diye.
O ergen aklımla selcugu tercih ettim.
Zira ben nerdeydim,berna nerde.
Ben bir kapıcı çocuğu,berna bir emniyet müdürü çocuğu ben kim berna kim.
Ama Selçukla arkadas olup yakinlassalar niye olmasinki.
Zira,
Selcuk tanınmış bir tüccarin oğlu.
Ve sonuç oylede oldu.
Şuan selçuk ve berna evli.
Selçuk bi magazalar zincirinin sahibi bernada iki çocuğunun annesi ev hanımı.
Sizin konuya gelecek olursak,acaba diyorum sizin kızların arasindada böyle bi ergen aşkı olabilirmi.
Ysni kızların ikiside aynı kişiye aşık olup,aralarindaki kıskançlık bu durumu ortaya çıkarmış olabilirmi.
Benim şahsi düşüncemi sorarsaniz ben buna ihtimal veriyorum.
Zira anlattiginiza göre bu iki kız ortaokul son sınıftan sonra bu kavgalara basliyorlar.
Acaba o dönemde aynı bir berna vakasi yaşamış olabilirlermi.
Yani paylasilamayan ve kisksnilan bi aşk davasi.
Bu kavgalarin halen devam etmesinide ben şuna bagliyorum.
Bu paylasilamayan sevgili ile sizin kızınızin biri halen arkadaş ve diğeri halen bunu kiskanmaya devam ediyor.
Eeee.nede olsa halen çocuk bunlar.
Şayet böyle birşeyin varlığını merak ediyorsaniz,kizlarinizin o dönemde başlamış ve halen bugüne gelen erkek arkadaslari varmı bunu bi arastirin.
Şayet varsa bu kişinin diğer kizinizla dahs önce bi bağlantısı olmusmu ortak arkadaşlarmiymis ona bi bakin.
Yani bi nevi dedektifcilik oynayin.
O çocuğu bulursanizda,bu sıkıntılı durumu cocukla konusarak cozmeye çalışın derim.