Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Klasik bir iş günü

O kısa sürümü..
Tam sürüm burada.. :)

Ben kendime benzeyen kısmını koymak istemiştim halbuki :)

Hahahaha. Adam kısmı hiç benzemiyor zaten, ancak ben de aynen bu şekilde uyanmaya çalışıyorum. Bir tane minik bir radyolu alarmım var. Sabahları çalmaya başlıyor. Alarm saatim de kurulu ve genelde onun üzerine yastığımı fırlatıyorum. Bir silahım yoktu, ama çocukken oynadığımız tüftüf.ler vardı :) onlardan alabilirim her an. Cep telefonum da 5 dk yerine 10 dk.da bir çalıyor. :D:D:D Hepsini kapatıp uyumaya devam ediyorum ve son 3 aydır hemen her gün işe geç gidiyorum. :D

Hahahahaha. Mahalle uyanmıştır herhalde kahkahamdan. 3 yaş üstüyse alabilirim. :D:D:D:D

Yalnız kelepçe, rozet ve düdüğü ne yaparım bilemedim :D

Dürbüne yer bulmuşsun.. Diğerleri de bir işe yarar elbet.. Kelepçeleri ayırırsan toka niyetine kullanılır. Düdük her zaman işe yarar..

Rozeti ben de bilemedim. :confused:

Dürbün her zaman işe yarar Metepe :eek:
Hadi onları ne yapacağımı sordum da hedef tahtası da varmış. Onu atlamışım, az önce fark ettim.

Sipariş etmek istedim ama gittigidiyor şifremi unutmuşum. Hepsiburada'da da yok maalesef.
Ayrıca biraz daha yatmazsam, sabahki halimden haberdarsınız :D

Veritaş birşeyler alacağına, evdeki alarmları satarsan, hem karlı hem kesin çözüm elde edersın.;)

Mesut :) Pek karlı olmaz, çünkü alarmları satarsam istifamı verdirirler. :) O zaman beş parasız kalırım :)

Sonunu düşünen kahraman olamaz ama iktisadçı olur.;)

Çok hoş bişi bu yaaaaa :):):)
Çok şirin yazık :)

Doğa zannımca sen buna hiç benzemiyosun:eek:

Üst Alt