Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

KLC firmasının Hansaton Cemia marka işitme cihazını tavsiye eder misiniz?

ömergün

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar lütfen bilenler çabuk yardımcı olsun.
Bugün bir yakınıma ölçümden sonra Doktor KLC firmasının sattığı alman marka bir işitme cihazı tavsiye etti.
Ama bu işlerin nasıl olduğunu biliyorsunuz.Ben farklı yerlere de bakmak istedim.
Oticon satan yer (İDİS) ile bu firmanın önerdiği fiyat aynı.
İşitme kaybı ileri derece olan biNe dersiniz?
KLC ya da Hansaton denemiş olan var mı?

omer bey sen doktor bu alman cihazi al dedigine mecbur degilsin istedigin markayi alabilirsin ama hic hansatonla oticon boy olcusu olurmu tabiikide oticon iyidir
yalniz odyo olcumunuzle gidin cihaz saticisina o size rapor verecek yani su kadar kanal bilmemne cihazdan verim alinmistir diye
bunu hastaneye goturup isitme cihazi raporu cikarin sgk varsa
eger sgk yoksa zaten ne doktoru dinliycen para senden ciktiktan sonra pasa gonlun bilir
bence bire aktif duyuya gidin phonak nadia aldim ben cok ileri isitme kaybim var sizde dijitalden sasmayin hangi marka olsada

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.Birkaç soru daha sorabilir miyim.sizin kullandığınız cihaz kaç tl?dijital ile diğerinin farkı nedir.biz bir cihazın dijital olup olmadığını nereden bileceğiz.bize oticon 2100 tl dedi,normal mi?yakınının ileri derece kaybı var.

benim yeni aldigim nadia s 3 sp aktif duyudan aldim 2600 mus liste fiati pesin verince birazda israrla 2000 e verdi kayb im 95 db

siz ileri kayip diyorsunuz kac db oldugunu bimedigimden acaba oticonun sumosumu yoksa get diye biri daha gordum ondanmi bilemicem pazarlik yapin
simdi zaten analoglar pek yok ben hic kullanamadim bu analoglari timmerli elle ayarlanani oluyormus bunlardan hic almayin
zaten 2100 lira gibi bir meblagdan bahsettiginize sizinkide dijital olmali amnaloglar cok ucuz
oticon phonak gibi taninmis markalardan alirsaniz slemlerinde cihaz bozuldukta isiniz kolay olur cunku cok yaygin her yerde bayisini bulabilirsiniz ama hansaton su ankarada hic gormedim dogrusunu soyliyeyim isitme cihazi bir tek almakla olmuyor aldiginiz yerden hizmet alacaksiniz garanti belgesi inide isteyinki 2 yillik cihazla ilgili islerinizi ucretsiz gorursunuz bozulma gibi olaylarda ucretsiz faydalanirsiniz
analog cihazlarla konusmalar hic anlasilmiyor dijitaller bilgisayarla ayarlaniyor

Shukufenin dedikleri çok doğru sadece cihaz almakla bitmiyor herşey... en az 4-5 defa ayrlın oturması için gidip gelinecek ilgi alaka az ise cihaz ne olursa olsun birşeye benzemez ... phonak naida S serisini kullanan olarak tavsiye ederim. İstanbulda iseniz eğer duyel vey aktif duyu iyi firmalardır. birde oticon chili... ben chiiyi çok beğenmeme rağmen bana yetersi gelmişti... birde unitron beltone ve resound markalarnı da deneyin ... Hansaton markayı duymadım pek. Deneyp karar verin tabiii.. ilk denediğiniz yerden alacaksınız diye bir kural yok sonuçta :))Her iki kulğa programlanabiir dijital işitme cihazı gereklidir raporu aldıktan sonra istediğiniz marka ve model alabilirsiniz dvlet size hr cihaz için 500 tl geri ödeme yapar.. Evraklaı teslim ettikten sonra parayı da 1-2 ay sonra ziraat banksındn alırsıjız..

Birde oticonun modelini söylerseniz analog mu dijital mi söylerim. Sanırum size dumo modeli önermişler o model biaz yarı dijital gibidir. Modeli de söylerseniz fiyat uygunmu değilmi sölrim bende yeni chaz aldğımdan epey arştırdım çünkü

Üst Alt