Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm mitsubishi electric önerebilirim Mitsubishi (heavy) olmasın dikkat pahalıdır ama az yakar kendini amorti eder herkes buraya marka ismi verebilir sana tavsiyem forumdonanımhaberden kullananların yorumlarına bakabilirsin.
Ben inverter almaktan vazgeçtim, ev yalıtımlı ve güney cebhe daha çok soğutma için kullanıyorum , vestelin hem 5 sene garantisi hemde estetik modeli hoşuma gitti .İyi markaların fiyatı çok yukarda ,çok çalıştıracaksanız ,izmir, antalya, doğu illerindeyseniz inverter doğru karar olacaktır.
Yaz kış klima ile ısınan ve otamı soğutan biri olarak .. Soba , doğal gaz kullanmıyorum
klima iki sinede yetiyor kira öder gibi değilde çok çürzi fiyatlar ile sırası ile
1- Daykın
2-Mit elektirik
3-tosiba
4-Midea
5-gree
pahalıdan ucuza doğru yazdım . Bu gurup içindeki klimaları çogu arkadaşım ve akrabalarım kullanmaktadır.
Coop ,eer degerleri ısıtma ve soğutma'da kullanılan bir degerdir 3.20 ve 3.60 altındaki klimalar çok elektirik harcarlar.
1 kw elktrik 0.42 tl dir.
hesabınızı yapın.
saygılar
ekleme: Zirbo'da iyidir coop ve eer e bakmayı unutmayın
mıtsubıshı-toshıba -daıkın bunların 3u sankı aynı fabrıkdan cıkmış gıbı nerdeyse fıyatları bıle aynı sayılır .fason uretım maleızya -taıwan-thaıland gıbı yerlerde uretılıyor herkes kendı markasını vuruyor zaten alınca ıçınden cıkan pracalrada bıtanesınde bıle japan yazmaz uretıldıgı yerın adı yazar ama genede japon dur .arcelık ıle beko almak gıbı bence.
forum donanımmda yuzlerce yazı var ama saatlerce okuman lazım.
bana lazım olan. 18000 BTU inverter. hava temizleyici özelliği olursa iyi olur. fiat olarakta 2500 tl civarı olmalı.
yaz aylarında sürekli çalıştırılacak
kış aylarında sadece gece çalışacak. buraların iklimi yumuşaktır. gündüzleri soğuk olmaz.
bir klima buldum gibi. TOSHİBA İNVERTER KLİMA RAS 18 N3KV
görüşlerinizi alabilirmiyim ltf.
türkiyede btu ölçüm çihazı yoktur istedikleri gibi yazarlar panasonic 17000 btu su size yeterligelir artar bile, mit'tin 2 tane alana yüzde eli kanpanyası vardı bitmiş.. Hayırlı olsun.