Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Klippel trenaunay weber sendromluyum. Yüzde kaç oran alabilirim?

Dependente

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben doğuştan klippel trenaunay weber sendromluyum
doktorların dediklerine göre dünyada en çok bende görülmüş vücudumun %63 ünde yanlız özürlülük ölçütü sınıflandırmasında benim rahatsızlığım olmadığı için sadece cilt lekelerinden %49 luk bir rapor aldım
halbiki asıl engeliliğim kalp damarla ilgilidir her gören doktor mucize eseri yaşıyorsun diyor bu rahatsızlıktan anlayan ülkemizde bir tek doktor var sadece hastanede bir doktor üniversite araştırma hastaneleri ancak senin için doğru düzgün bir rapor verebilir özürlülük ölçütü sınıflandırmasına bakmadan gerek engelli raporunu verebilir dedi
böle bişiy varmı gerçekten yardımlarınız için şmdiden çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun kardeşim bence sağlık bakanlığıa bildir onlar sana yardımcı olur raprolarının fotokopilerini gönder tekrardan geçmiş olsun

cvp verdiğin için teşekkür ederim hakanaca yarın en iyis il sağlık müdürlüğüne gidip derdimi anlatmak

Bu konuda değerlendirme ancak doktor tarafından yapılabilir diye düşünüyorum ben de. Çünkü hastalığın kalp-damarda yol açtığı etkileri ancak doktor değerlendirip sakatlık oranı cetveli'ne göre oran belirleyebilir...

Not: Tüm oranlar balthazard formülü ile toplanır.

Üst Alt