Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Klonzapin rexapin doz azaltma yapıldı. Beni neler bekliyor?

Mustafa788

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
16
Rexapin 20 den 15 e 15 den tekrar 20 ye 20 den 15 ve son olarak 15 den gün itibariyle 10 düşüldü yanlız dr düşüşün hiç bir şey yapmak istememek ve ağrılık vs etkilerinden dolayı olduğunu söyledi ama bir yandan korku başladı bende semptomlar alevlenirse diye peki bunu göze almışmıdır(bulundurulmuştur)

@Mustafa788,
Hic bir şeyyapmak istememek agırlık yapmak bunlar yan etki sayılır sizin yakınmalarınız olduysa o yüzden mg düşmüştür belirtileriniz artarsa mutlaka doktora bildirin doktor bunu göz önüne almaz sorumluluk sizde sık ilac degiştirmeyi tavsiye etmiyorum dogru ilac ve dogru dozu buluncaya kadar zorluk yaşayabilirsiniz

Belirtiler geri gelebilir ama hafif olur. Sonradan kendi kendine geçebilir.

çok korkmaya gerek yok bence bende de mesela 15 mg abizol + 1mg risperidon başlanmıştı ilk başta risperidon kaldırıldı sonra abizol 10 mg sonra 5 mg düşürdük şu an sadece abizol 5 mg var ve antidepresan var yanında ama gene de bana ağırlık yapıyor sersem bir kafa ve uykusuz sabahlar oluyor..

@Mustafa788 olanzapin sizde fena ayak ağrısı yaptı mı?
bana iyi geliyordu okulumu bile okuyabiliyordum bırakmasaydım

@Mustafa788, kardeşim sana şöyle diyeyim . Ben 10 mg rexapin kullanıyordum iyiydim belirti yoktu ve doktor dozu önce 7.5 sonra 5 e indirdi daha sonra hastalığım alevlendi sesler geri geldi şimdi bütün ilaçlara dirençli hale geldim hiçbir ilaç sesleri kesmiyor.

Halsizlikten ölüyorum
Gece 9- 10 saat uyumama rağmen
Bıktım

Üst Alt