Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Klozette uzun süre oturabilmem için altıma ne koyabilirim?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaslar gecen sene bası yarasından ameliyat oldum kalcamdan.Klozete uzun oturabılmem ıcın,altıma ne alabılırım acaba.?Yumuşak klozeet kapatları aradım,cok aradım ama uygun degıl...Önerınız nedır bu konuda._?

Yarım ay şeklinde oturma minderleri var onlardan bi araştır stersen

evet o sekil minder alıp guzel bi ip ile sardım klozet kapagına ama hani belki bunun ıcınde mınde vs. gıbı bı sey vardır...

halil beyhan;

Cocuklar ıcın olanından bahs edıyorsunuz sanırım..Hangısı olabılır bakıyorum ama sanırım bu kapaklar normal kapaklardan farkı yok gıbı goorunuyor..

ben goremedım yaa..daha once ınternetten ararken yumusak klozet kapagı dıye..bulamadım bası yarasından amelıyt oldum kalcam hasas korkuyorum oturmaktan,oturcagım yerın o zelıkle yumusak olmasına dıkat edıyorum ve oyle klozet kapagı arıyorum...uygunmudur sence.

bence en iyi çözüm bir marangoza gidip kendi çanak ölçüne göre bir klozette oturma sandalyesi veya sadece işin olduğu zaman üzerine koyup kaldıracağın pratik birşey yaptırabilirsin marangozda çanak ölçüsüne göre kestirip biçtirip sonrada ister bi araba döşemecisine yada marangoza sorarsın kaplamasınıdayaparsa sorun çözülür ben bu şekilde yaptırdım cuk diyede oturdum :)

besalti ben sihitesisat isleri yapiyorum piyasalarda var adi [puf kulozet kapagi] heryerde var

bakacam ınş. dedıgın kadar vardır.

Jel oturma pedi de olabilir: Oturma Pedi

733_kucuk.jpg

Hem banyo/tuvalet sandalyelerinde hem de klozetlerde kullanıma uygun bir minder üzernde çalışmaya başladık. Kısa sürede burada duyurusunu yapacağım...

OturanBoğa;

mutlaka haber ver hocam olurmu

Üst Alt