Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koah, bronşektazi, diyabetik nöropati ve diğer hastalıklarıma ne oran verilir?

yakup avcı

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar selamlar benım bu hastalıklarıma oran acaba kaç çıkar.

koah+bronşektazi
diyabetik nöropati
dm (tip 2)
psikiyatri anksiyete bozukluğu
ht
kolestrol
bel fıtığı ameliyatı oldum ayrıca tekrar belimde ve boynumda fıtıklarım mevcut
bu hastalıklardan ne kadar oran çıkar sizce ?

ayrıca odiyo ölçümündende burdakı bi arkadaşımız tarafından % 14 denilmiş acaba bu hastalıkların toplamında engel oranları tahmınende olsa ne çıkar
ayrıca bu hastalıklardan diyabetik noropati dm ht kolesterol anksıyete boz.ve koah hastalıklarımın raporu var

baran sertaç öncelikle geçmiş olsun belirtmiş olduğunuz rahatsızlıklarınızın evreleri var ama size en az alabileceğiniz oranları belirteyim
KOAH %20
DM tip2 %20
Anksiyete %25
HT %10
Fıtık %6
Kolestrol verilebilir de verilmiyede bilir %10
%40üstü bir rapor alacağınız kesin ama psikiyatri değerlendirme olduğu için 1 yıl süreli verilecektir raporunu
İsterseniz psikiyatri rahatsızlığınızı hiç karıştırmayın sürekli çıkar raporunuz

hozgul belirtmiş olduğum gibi arkadaşın rahatsızlıklarını minimum oranlarda belirttim cetvelde deki karşılıklarını ama o yüzden toplamamadım şu oranı alırsınız diye örnek KOAH 20 yerine %40 alabilir fizik muayane ve solunum testine göre %40 alma ihtimali olduğu için totem olarak kesin gözüyle %40 üstü rapor alacağı kesin@yakup avcı

umut2135

Çok haklısınız, her durumda %40'ı geçeceği kesin gibi.

@baran sertaç önemli deil siz yeni rapor alma işini askıya aldınız galiba şimdilik kesin emin olmadan karar vermeyin zaten sizde kalın sağlıcakla.

@selo_selo07 sft sınırda arkadaşım daha öncede sana belirtmiştim %20 zor gibi duruyor kurula girmedinmi daha bir şansını dene istersen

İlginize ve bilgilerinize çok teşekkür ederim çok sağolun.

yakup avcı önemli deil rapor sürecini tamamladığınızda burada paylaşırsanız memnun oluruz

umut arkadasım 80 cıktı heyette verilmedi..79 cıkıyo şimdi bida denemk istiyorum

Üst Alt