Karadeniz tarafında idari memurum. Koah, tek göz görmeme ve diğer gözdede sıkıntı oluşmaya başladı, bel fıtığı, işitme kaybı sorunlarım var. bulunduğum şehir yüksekte bulunan bir yer, ve her yere merdivenlerle ve yokuşlar ile çıkılan bir yer. engelli memuru ciddi anlamda zora sokan bir yer. özellikle genetik koah hastasıyım ve dayımı da bu hastalıktan genç yaşta yeni kaybettik. normalde akdeniz ikliminde bir şehirde doğdum. atandığım şehir de çok zorlanıyorum o yüzden. ayaklarımdaki ve belimdeki problemler yokuş çıkmamı daha da zorlaştırıyor. koah hastaları iklim geçişleri olmayan yerlerde, soğuk algınlığı falan kapmayan yerlerde yaşamalı, özellikle yüksek rakımlı olmayan yerler olması gerekiyor, buraya gelmeden önce böyle olacağını bilmiyordum. hala aday memur olduğum için seçeneklerim sınırlı. asalette en az 1 en fazla 2 yıl deniliyor. benim o zamana kadar hayatımın tehlikeye girmeyeceği belli değil. şehir çok küçük en yakın şehirler 1,5 -2 saat arası değişiyor, kışın -22 dereceye kadar soğuklar oluyor ve bir rahatsızlanma durumunda buzlanmadan dolayı toplu taşıma durduğu için hastaneye de gidemeyeceğim. ailemde de sağlık durumları olduğu için (kanser) onlarda gelemezler yanıma.
Bu durumda neler yapılabilir? Lütfen yardımcı olun? İdari personel olduğum için (üniversite) muvafakat olayı zor. geçici görevlendirme de kısıtlandı. ama bir durumda yapılabiliyormuş sanırım. Lütfen yardımcı olun .
Bu durumda neler yapılabilir? Lütfen yardımcı olun? İdari personel olduğum için (üniversite) muvafakat olayı zor. geçici görevlendirme de kısıtlandı. ama bir durumda yapılabiliyormuş sanırım. Lütfen yardımcı olun .