Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koah, tansiyon ve uyku apnesi ile % kaç oran alabilirim?

Ümit59

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar herkese ahi37 tansiyon ilacı kullanıyorum kolesterol ilacı kullanıyorum orta derecede koah raporum var üfleme testim 72 çıkıyor boyunda fıtık ve kanalda daralma görünüyor bu duruma göre mayıs ayında heyete çıkıcam heyetten alacağım oran kaç olur şimdiden yardımınız için teşekkür ediyorum

İtiraz etmelimiyim

03/06/2022 tarihinde okmeydanı profesör cemil taşçıoğlu şehir hastanesinde sağlık kuruluna girdim astımdan (67,7 72.3 65,9 sft sonucum) %20 oran tansiyon %10 bel ve boyundan %7 aldım fakat ağır uyuku apnem olmasına rağmen ahi oranım 39 olmasına rağmen (cihazı 04/04/2022 de aldım faturasını dosyada gördü) benden göğüs doktoru 3 aylık makineyi kullanmadığım için ve çıktılarınıda dosyada görmediği için uyuku apneme oran vermedi ve kuruldan engelli olduğuma dair oran alamadığımı söyledi şimdi çıkacak kurul raporuna itiraz etmelimiyim edersem diğer hastenede aynısını istermi benim gibi bir arkadaşım var ondan böyle bir çıktı istememişler ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz

Ümit59 il sağlık müdürlüğüne itiraz et farklı bir hastanede girersin heyete 1 ay süren var itiraz için. Muhtemelen itiraz ile tekrar kurula girersen hakkın olan uyku annesi den oranı alırsın.Bazı hastanede keyfe keder karar vere biliyorlar işi yokuşa sürüyorlar ama itiraz e farklı bir hastanede kurula girince doktorlar verdikleri kararda daha dikkatli oluyorlar bunu bende yaşadım daha önce. Vakit geçirmeden itiraz et

fenerliyizz
Çok teşekkür ediyorum yardımınız için malesef keyfi bir uygulama ile karşı karşıya kaldım çalışamayacak kadar kötü olan astım (koahım) beni şimdi 2 ay geri attı 😭😭😭

Üst Alt