Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koah ve damar tıkanıklığı için verilecek rapor oranı ne olabilir?

Emre77

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
hayırlı günler itirazda bulundum orhangazi devlet hastanesinde gittim kurula girdim hastanede bir astaligim daha çıktı koa hastaligi.bacaklarımda damar tıkanlikligi DVT YANI.PISIKYATRI YÜZDE KAÇ VERIRILER ACABA ESKİ ILK HASTANEM YÜZDE 35 VETDILET KOA YOKTU AMA IKINCI HASTANEMDE CIKTI. ve sag kolumda left ödem mevcut YORUMLARINIZI BEIYORUM SAYGILAR

Standart itiraz
hayırlı günler itirazda bulundum orhangazi devlet hastanesinde gittim kurula girdim hastanede bir astaligim daha çıktı koa hastaligi.bacaklarımda damar tıkanlikligi DVT YANI.PISIKYATRI YÜZDE KAÇ VERIRILER ACABA ESKİ ILK HASTANEM YÜZDE 35 VETDILET KOA YOKTU AMA IKINCI HASTANEMDE CIKTI. ve sag kolumda left ödem mevcut YORUMLARINIZI BEIYORUM SAYGILarimla

rapor hastalık

iyi akşamlar bana yüzde 35 verdiler ben itiraz ettim başka hastaneye gittim gittiğim hastane iki mevcut daha tespit edildi koa ve orta parmak sabit oynamıyor onuda gösterdim önceki hastalıkların DVT DAMAR TIKANIKLIĞI BAAKLARIMDA VE SOL KOLUMDA LEFT ÖDEM MEVCUR .YÜZDE 40 ALMAM MÜMKÜN MÜ.HAYIRLİ AKSAMLAR

Bende koa ve iki bacakda damar tıkanıklığı var meslek hastalıkları sayarlarmi

ido deniz otobuslerınde meydancı olarak gorev yaptım

Meslek hastalığına yakalanıldığına dair işyeri hekimi veya sağlık hizmeti
sunucuları ön tanı koyabilir.
Bir hastalığın Meslek Hastalığı sayılabilmesi için o hastalığın yü-
kümlülük süresi içerisinde meydana gelmiş olması gerekmektedir.
KOAH ve damar tıkanıklığı içinde öncelikle tedavi sürecine girmeniz gerek KOAH evreleri vardır.

Üst Alt